Ofte stilte spørsmål

Her finner du oversikt over det mest vanlige stilte spørsmålene om bestilling og henting av leiebil, avbestilling, drivstoff, forsikring, refusjon osv.
Om du ikke finner svar på dine spørsmål her, vennligst kontakt oss.

Etter at du har bestilt vil du innen 48 timer motta en bestillingsbekreftelse. I bekreftelsen finner du detaljer om hvilket bilutleieselskap du skal henvende deg til når du henter bilen. I bekreftelsen er det også opplyst om kontaktinformasjon og adressen til selskapet.

Når du har fullført bestillingen sender vi deg en bekreftelse på e-post innen 48 timer. Dersom du ikke har mottatt bekreftelsen ber vi deg vennligst sjekke søppelposten/spam mappen din. Om du ikke finner bekreftelsen der ber vi deg kontakte oss snarest.

Dessverre kan vi ikke garantere at leiebilselskapet har akkurat den type bil vi viser i søkeresultatet. Men vi garanterer at du får en bil i samme kategori som har plass til det samme antall passasjerer og bagasje. Om leiebilselskapet ikke utleverer en bil i samme kategori som du har bestilt, har du krav på refusjon.

Bestillingskupongen som vi sender sammen med bekreftelsen inneholder alt du trenger når du henter bilen. I tillegg må du ta med:
Gyldig førerkort. Bare førerkort som ikke utløper innen 1 år vil bli godtatt.
Kredittkort i sjåførens navn. Visa, MasterCard og i noen tilfeller American Express blir godtatt. Vennligst se bestillingsbekreftelsen for liste over godkjente kredittkort.
Bestillingskupong. Denne blir sendt til din deg innen 48 time og må skrives ut.
Annen type ID som leiebilselskapet ber om i deres vilkår og betingelser.

Ja, du kan enkelt endre din bestilling. Gå til Administrer Bestilling og finn din bestilling ved å fylle ut e-post adresse, bestillingsnummer og hentedato. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opp til 48 timer før endringene er behandlet. Vi tar ikke gebyr for endring av din bestilling, men avhengig av hvilke endringer du gjør kan det forekomme ekstra kostnader. For eksempel, om du endrer dato kan vi ikke garantere samme pris som den opprinnelige prisen.

Fant du ikke svar på spørmålet ditt?

Gå til oversikt over alle spørmål og svar.

For mer informasjon eller spørsmål, vennligst kontakt oss. Vi er her for å hjelpe deg.

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.