Leiebil Danmark

Søk hundrevis av leiebilselskaper og finn tilbud på leiebil i Danmark

Sammenlign priser på leiebil i Danmark

Søk blant mer enn 1600 leiebilselskaper og finn den beste prisen på leiebil i Danmark

Hvorfor bestille leiebil i Danmark med Broombroom?

Gratis avbestilling

Vi tilbyr gratis avbestilling inntil 48 timer før du skal hente leiebilen hos de fleste av våre leverandører i Danmark.

Døgnåpen kundeservice

Uansett hvor i verden du befinner deg er vi her for å hjelpe. Kontakt oss hele døgnet, alle dager fra Danmark.

Ingen skjulte avgifter

Ingen skjulte avgifter eller gebyrer. Når du bestiller med oss i Danmark viser vi den totale prisen. Ingen overraskelser.

Fakta om leiebil i Danmark

Utleiesteder i Danmark

Det finnes over 60 utleiesteder i Danmark, og den mest populære byen er København.

Populære leiebilselskaper

De mest populære leiebilselskapene i Danmark er Budget, Europcar, Sixt, Alamo og Enterprise

Beste tiden å leie bil

Den beste tiden å leie bil i Danmark er februar og september

Været i Danmark

Gjennomsnittstemperatur i Danmark
Varmest måned: juli (17°C)
Kaldest måned: januar (0°C)

Valuta

Danske Kroner (DKK)

Kjøreside

I Danmark kjører de på høyre side av veien

Leiebil i Danmark

Finn billige leiebiler og gode tilbud på bilutleie i Danmark med Broombroom.no. Vi sammenligner priser fra hundrevis av leiebilselskaper for å finne de beste tilbudene på leiebil i Danmark. Når du leier bil med oss viser vi den totale prisen slik at du unngår eventuelle overraskelser når du henter bilen hos bilutleieselskapet. Prisen inkluderer nødvendige forsikringer og har ubegrenset kjørelengde. De fleste av våre leverandører i Danmark tilbyr gratis avbestilling inntil 48 timer før du skal hente bilen.

Vi tilbyr bare leiebiler fra kjente og pålitelige leiebilselskaper leiebilselskaper i Danmark. Bilutleieselskapene sørger alltid for at leiebilene er i perfekt teknisk tilstand med tanke på driftssikkerhet, miljø og renslighet. Bilene hos våre leverandører i Danmark blir byttet ut regelmessig, slik at du alltid er garantert en moderne og sikker leiebil.

Gjør reisen enklere med leiebil

Med en leiebil i Danmark kan du dra på utflukter uten å tenke på hvordan du skal komme deg til og fra stedet du ønsker å dra til. Skal du for eksempel bo i leilighet og lage mat selv, eller bare gjøre noen enkle innkjøp, kan du enkelt stoppe innom butikken på vei tilbake. Du trenger ikke slite med tunge bæreposer på en overfylt buss.

Enten du skal på ferie med familien og trenger en større bil, eller du skal på en romantisk storbyferie for to og har behov for en praktisk bybil, har vi leiebilen du trenger. Når du søker og sammenligner leiebil i Danmark viser vi de beste tilbudene på bilutleie i alle kategorier. Du velger den beste bilen for reisen, tilpasset ditt budsjett.

Med et stort utvalg av leiebilselskaper finner du alltid den beste prisen på leiebil i Danmark med oss. Enten du skal leie bil på en flyplass eller i en by i Danmark hjelper vi deg med å finne det absolutt beste tilbudene. Trenger du hjelp med bestillingen eller på selve reisen kan du kontakte vår kundeservice hele døgnet, alle dager. Vi gjør alt vi kan for at du skal raskt og enkelt finne den perfekte leiebilen i Danmark – bilutleie som gir deg en trygg og god opplevelse.

Rask reiseguide til Danmark

Danmark er det minste av de Skandinaviske landene og grenser mot Tyskland i sør. Kjent for LEGO, design, pølser, og generell hygge, er Danmark reisemålet hvor det er godt å tilbringe ferien. København er på mange måter en storby, men byen beholder det genuine og tradisjonelle danske preget selv om den har vokst i størrelse og folketall de siste årene.

Danmark sitt høyeste punkt er Møllehøj med sine 170,86 meter over havet. Med sitt flate landskap og det faktum at Danmark er relativt lite, tar det ikke mange timer å kjøre gjennom landet. Fra Hirtshals nord i Danmark til Flensburg rett over grensen til Tyskland, tar det knappe 3,5 timer å kjøre. Med leiebil i Danmark kommer du deg lett fra sted til sted. Om du enten ønsker å ta en tur til mange av de fantastiske strendene eller om du vil besøke Legoland i Billund, er leiebil den beste måten og komme seg rundt på. Skal du på bilferie i Danmark med leiebil er det også kort vei til Tyskland og resten av Europa.

Leiebil på flyplasser i Danmark

I Danmark finner du bilutleieselskaper på de fleste store flyplassene. Velger du å hente leiebilen på flyplassen ved ankomst, trenger du ikke tenke på offentlig transport for å komme deg videre. Du kan enkelt hente leiebilen etter at du har plukket opp bagasjen og fortsette på reisen din.

De fleste leiebilselskapene holder til i ankomstterminalen på flyplassen eller rett utenfor selve terminalen. I noen tilfeller ligger bilutleiefirmaene i Danmark et lite stykke unna flyplassterminalen. Da kan du som regel ta gratis buss mellom terminalen og leiebilområdet. Følgende leiebilselskaper tilbyr bilutleie på flyplasser i Danmark: Avis, Budget, Europcar, Sixt, Alamo og Enterprise.

Kjøretips og trafikkregler

I Danmark kjører de på høyre side av veien. Før du kjører avgårde i leiebilen, er det viktig at du setter deg inn i trafikkreglene i Danmark. Legg også merke til at kjørekulturen Danmark kan være noe forskjellig fra Norge. Et par tips når du kjører er å være oppmerksom på vikeplikt, og når du kjører inn på sideveier og inn i rundkjøringer. Her har vi samlet noen kjøretips og trafikkregler som kan være nyttig før du starter bilferien i Danmark:

Fartsgrenser

Vanlige spørsmål om leiebil i Danmark

Trenger du leiebil i Danmark? Før du bestiller, ta en titt på svarene på de mest vanlige spørsmålene om leiebil i Danmark. 

Her er noen tips om hvordan du kan spare penger når du leier bil.

  • Sammenlign tilbud på leiebiler for å finne den beste prisen.
  • Bestill tidlig. Jo nærmere leietidspunktet du kommer, jo dyrere blir det. I tillegg, så blir utvalget av biler også færre.
  • Ved å bestille på nett sparer du penger. Det er nesten alltid dyrere å leie bil når du ankommer reisemålet enn å forhåndsbestille på nett.
  • I mange tilfeller kan det være dyrere å leie bil på flyplassen. Prøv å finne leiebil i nærheten og spar penger. Leiebilselskaper som ligger utenfor flyplassen tilbyr i noen tilfeller transport fra flyplassen til utleiestedet.
  • Bestem deg på forhånd for hvilken leiebil du trenger, som om hvor langt du skal kjøre, bensinforbruk og hvor stor bil skal være. Det kan faktisk lønne seg å gå opp en størrelse.
  • Vær oppmerksom på ekstra kostnad om du ønsker å levere bilen et annet sted enn der du henter den. I noen tilfeller kan det være prisen bli en god del høyere.
  • Sjekk og sammenlign andre ekstrautgifter, som for eksempel avgift for yngre eller senior sjåfører, og ekstra sjåfør.

Etter at du har bestilt vil du innen 48 timer motta en bestillingsbekreftelse. I bekreftelsen finner du detaljer om hvilket bilutleieselskap du skal henvende deg til når du henter bilen. I bekreftelsen er det også opplyst om kontaktinformasjon og adressen til selskapet.

Dessverre kan vi ikke garantere at leiebilselskapet i Danmark har akkurat den type bil vi viser i søkeresultatet. Men vi garanterer at du får en bil i samme kategori som har plass til det samme antall passasjerer og bagasje. Om leiebilselskapet ikke utleverer en bil i samme kategori som du har bestilt, har du krav på refusjon.

Når du har fullført bestillingen sender vi deg en bekreftelse på e-post innen 48 timer. Dersom du ikke har mottatt bekreftelsen ber vi deg vennligst sjekke søppelposten/spam mappen din. Om du ikke finner bekreftelsen der ber vi deg kontakte oss snarest.

Vi tar ikke gebyr for endring av din bestilling, men avhengig av hvilke endringer du gjør kan det forekomme ekstra kostnader. Dette gjelder for eksempel i tilfeller hvor datoer må endres og vi ikke kan tilby samme pris som opprinnelig ble tilbudt. Alle endringer må gå gjøres gjennom oss og ikke via det lokale leiebilselskapet. Du kan enkelt endre ved å gå til administrer bestillinger eller kontakte oss på telefon. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opp til 48 timer før endringene er behandlet.

Leiedokumentet som vi sender sammen med bestillingsbekreftelsen inneholder alle dokumentene som kreves ved henting. For å få utlevert bilen i Danmark, må du i de fleste tilfeller ha med:

  • Gyldig førerkort. Bare førerkort som ikke utløper innen 1 år vil bli godtatt.
  • Kredittkort i sjåførens navn. Visa, MasterCard og i noen tilfeller American Express blir godtatt. Vennligst se bestillingsbekreftelsen for liste over godkjente kredittkort.
  • Bestillingsdokument. Denne blir sendt til din deg innen 48 time og må skrives ut.
  • Annen type ID som leiebilselskapet ber om i deres vilkår og betingelser. Informasjon finnes i leiedokumentet.

Ved å oppgi flightnummeret vil leiebilselskapet på hentestedet i Danmark være informert om ankomsttiden og eventuelle forsinkelser. Dersom flyvningen din er forsinket vil leiebilselskapet kunne sikre bilen du har reservert. Enkelte bilutleieselskaper bekrefter bestillinger kun dersom et flightnummer er oppgitt. Hvis dette er gjeldende for din leiebil, vil vi kontakte deg.

Hvilket ekstrautstyr som er tilgjengelig avhenger av leiebilselskapet i Danmark. Selv om du bestiller ekstrautstyr over Internett, kan dessverre ikke tilgjengeligheten garanteres. Følgende ekstrautstyr kan bestilles over Internett:

  • Barnesete – egnet for barn fra 9 måneder til 4 år, eller med vekt på 8-18 kg.
  • Bærestol – egnet for babyer opptil 9 måneder, eller med vekt på under 9 kg.
  • Sittepute til barn – egnet for fra 4 år og eldre, eller med vekt på 18-45 kg.
  • GPS navigasjonssystem
  • Ekstra sjåfør

Ekstrautstyr er ikke inkludert i prisen og betales ved henting av leiebilen.

Aldersgrensen for å leie bil i Danmark er 18 år. Er du under 25 år må du som regel betale et ekstra gebyr.
Du kan levere bilen i hvilken som helst annen dansk by hvor leiebilselskapet du leier med har kontor. Som regel kommer det et ekstra gebyr i tillegg som du må betale når du henter bilen. Du kan også levere leiebilen i en annen europeisk by. Gebyret kan da være noe høyerer enn om du leverer den i Danmark.
Du kan levere bilen i hvilken som helst annen fransk by eller flyplass hvor leiebilselskapet du leier med har utleiekontor. Som regel kommer det et ekstra gebyr i tillegg som du må betale når du henter bilen. Du kan også levere leiebilen i en annen europeisk by. Gebyret kan da være noe høyerer enn om du leverer den i Danmark.
Danmark har som kjent et ganske flatt landskap, og er perfekt for bilferier. Skal du på tur sammen med familien anbefales det å leie en bil av av litt størrelse. Det er viktig at du får plass til all bagasjen, slik at passasjerene også får god plass. Skal du på en helgetur til for eksempel Legoland kan en bil av medium eller liten størrelse holde.
Om du må oppbevare bagasjen i leiebilen anbefaler vi at den ikke er synlig. Oppbevar bagasjen i bagasjerommet på leiebilen og ute av synet for forbipasserende.

Finner du ikke svar på spørsmålet ditt?

Om du ikke finner svar på spørsmålet ditt om bilutleie i Danmark, vennligst kontakt oss.

Fakta om Danmark

Hovedstad
København

Største byer
København, Odense og Aalborg

Befolkning
5,75 millioner

Styreform
Konstitusjonelt monarki, parlamentarisk demokrati

Valuta
Danske kroner – DKK

Tidsforskjell
Det er ingen tidsforskjell mellom Danmark og Norge

Språk
Dansk

Retningsnummer
+45

Kart over Danmark

Bestill din leiebil nå

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.