Leiebil Frankrike

Søk hundrevis av leiebilselskaper og finn tilbud på leiebil i Frankrike

Sammenlign priser på leiebil i Frankrike

Søk blant mer enn 1600 leiebilselskaper og finn den beste prisen på leiebil i Frankrike

Hvorfor bestille leiebil i Frankrike med Broombroom?

Gratis avbestilling

Vi tilbyr gratis avbestilling inntil 48 timer før du skal hente leiebilen hos de fleste av våre leverandører i Frankrike.

Døgnåpen kundeservice

Uansett hvor i verden du befinner deg er vi her for å hjelpe. Kontakt oss hele døgnet, alle dager fra Frankrike.

Ingen skjulte avgifter

Ingen skjulte avgifter eller gebyrer. Når du bestiller med oss i Frankrike viser vi den totale prisen. Ingen overraskelser.

Fakta om leiebil i Frankrike

Utleiesteder i Frankrike

Det finnes over 1800 uteleiesteder i Frankrike, og den mest populære byen er Paris.

Populære leiebilselskaper

De mest populære leiebilselskapene i Frankrike er Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt

Beste tiden å leie bil

Den beste tiden å leie bil i Frankrike er februar og mars

Været i Frankrike

Gjennomsnittstemperatur i Frankrike
Varmest måned: juli (20°C)
Kaldest måned: januar (-6°C)

Valuta

Euro (EUR)

Kjøreside

I Frankrike kjører de på høyre side av veien

Leiebil i Frankrike

Finn billige leiebiler og gode tilbud på bilutleie i Frankrike med Broombroom.no. Vi sammenligner priser fra hundrevis av leiebilselskaper for å finne de beste tilbudene på leiebil i Frankrike. Når du leier bil med oss viser vi den totale prisen slik at du unngår eventuelle overraskelser når du henter bilen hos bilutleieselskapet. Prisen inkluderer nødvendige forsikringer og har ubegrenset kjørelengde. De fleste av våre leverandører i Frankrike tilbyr gratis avbestilling inntil 48 timer før du skal hente bilen.

Vi tilbyr bare leiebiler fra kjente og pålitelige leiebilselskaper leiebilselskaper i Frankrike. Bilutleieselskapene sørger alltid for at leiebilene er i perfekt teknisk tilstand med tanke på driftssikkerhet, miljø og renslighet. Bilene hos våre leverandører i Frankrike blir byttet ut regelmessig, slik at du alltid er garantert en moderne og sikker leiebil.

Gjør reisen enklere med leiebil i Frankrike

Med en leiebil i Frankrike kan du dra på utflukter uten å tenke på hvordan du skal komme deg til og fra stedet du ønsker å dra til. Skal du for eksempel bo i leilighet og lage mat selv, eller bare gjøre noen enkle innkjøp, kan du enkelt stoppe innom butikken på vei tilbake. Du trenger ikke slite med tunge bæreposer på en overfylt buss.

Enten du skal på ferie med familien og trenger en større bil, eller du skal på en romantisk storbyferie for to og har behov for en praktisk bybil, har vi leiebilen du trenger. Når du søker og sammenligner leiebil i Frankrike viser vi de beste tilbudene på bilutleie i alle kategorier. Du velger den beste bilen for reisen, tilpasset ditt budsjett.

Med et stort utvalg av leiebilselskaper finner du alltid den beste prisen på leiebil i Frankrike med oss. Enten du skal leie bil på en flyplass eller i en by i Frankrike hjelper vi deg med å finne det absolutt beste tilbudene. Trenger du hjelp med bestillingen eller på selve reisen kan du kontakte vår kundeservice hele døgnet, alle dager. Vi gjør alt vi kan for at du skal raskt og enkelt finne den perfekte leiebilen i Frankrike – bilutleie som gir deg en trygg og god opplevelse.

Rask reiseguide til Frankrike

Frankrike er kjent for vakre byer og landskap, sitt verdensberømte kjøkken, kunst og kultur. Turistene strømmer til Frankrike og er det mest besøkte landet i verden. Romantiske Paris med sine mange aspekter er et kjent reisemål, men også byer som Toulouse, Lyon og Nice har sine egne kulturelle innslag og severdigheter. Enten du skal reise for en langhelg eller en lengre reise til sør-Frankrike sine fantastiske strender, kan du leie bil med oss over hele Frankrike.

Disneyland utenfor Paris er et populært reisemål for familier, og ligger 42,6 kilometer fra Paris sentrum. For å komme til parken kan du ta buss, tog eller kjøre leiebilen og parkere på gjesteparkeringen. Skal du reise til den franske rivieraen kan du for eksempel bestille leiebil i Nice og hente den på flyplassen i Nice eller i sentrum. Nice er et godt utgangspunkt for en bilferie i Sør-Frankrike enten du reiser på familietur, romantisk ferie med kjæresten eller skal på tur med venner.

Bilutleie på flyplasser i Frankrike

I Frankrike finner du bilutleieselskaper på de fleste store flyplassene. Velger du å hente leiebilen på flyplassen ved ankomst, trenger du ikke tenke på offentlig transport for å komme deg videre. Du kan enkelt hente leiebilen etter at du har plukket opp bagasjen og fortsette på reisen din.

De fleste leiebilselskapene holder til i ankomstterminalen på flyplassen eller rett utenfor selve terminalen. I noen tilfeller ligger bilutleiefirmaene i Frankrike et lite stykke unna flyplassterminalen. Da kan du som regel ta gratis buss mellom terminalen og leiebilområdet. Følgende leiebilselskaper tilbyr bilutleie på flyplasser i Frankrike: Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt.

Kjøretips og trafikkregler

I Frankrike kjører de på høyre side av veien. Før du kjører avgårde i leiebilen, er det viktig at du setter deg inn i trafikkreglene i Frankrike. Legg også merke til at kjørekulturen Frankrike kan være noe forskjellig fra Norge. Et par tips når du kjører er å være oppmerksom på vikeplikt, og når du kjører inn på sideveier og inn i rundkjøringer.

Fartsgrenser

Bensinstasjoner

Bensinstasjoner er ikke vanskelig å finne i Frankrike. Prøv å unngå å fylle på bensinstasjoner langs motorveien ettersom de ofte er dyrest. Det gjelder også mat og drikke.

Bompenger og veiavgifter i Frankrike

I Frankrike må du betale bompenger på motorveier merket med A. Ved påkjøring til motorveien trekker du en billett som du betaler når du kjører av motorveien. Du betaler for strekningen du har kjørt, slik som i blant annet Italia.

Vanlige spørsmål om leiebil i Frankrike

Trenger du leiebil i Frankrike? Før du bestiller, ta en titt på svarene på de vanlige spørsmålene om leiebil i Frankrike.

Her er noen tips om hvordan du kan spare penger når du leier bil.

  • Sammenlign tilbud på leiebiler for å finne den beste prisen.
  • Bestill tidlig. Jo nærmere leietidspunktet du kommer, jo dyrere blir det. I tillegg, så blir utvalget av biler også færre.
  • Ved å bestille på nett sparer du penger. Det er nesten alltid dyrere å leie bil når du ankommer reisemålet enn å forhåndsbestille på nett.
  • I mange tilfeller kan det være dyrere å leie bil på flyplassen. Prøv å finne leiebil i nærheten og spar penger. Leiebilselskaper som ligger utenfor flyplassen tilbyr i noen tilfeller transport fra flyplassen til utleiestedet.
  • Bestem deg på forhånd for hvilken leiebil du trenger, som om hvor langt du skal kjøre, bensinforbruk og hvor stor bil skal være. Det kan faktisk lønne seg å gå opp en størrelse.
  • Vær oppmerksom på ekstra kostnad om du ønsker å levere bilen et annet sted enn der du henter den. I noen tilfeller kan det være prisen bli en god del høyere.
  • Sjekk og sammenlign andre ekstrautgifter, som for eksempel avgift for yngre eller senior sjåfører, og ekstra sjåfør.

Etter at du har bestilt vil du innen 48 timer motta en bestillingsbekreftelse. I bekreftelsen finner du detaljer om hvilket bilutleieselskap du skal henvende deg til når du henter bilen. I bekreftelsen er det også opplyst om kontaktinformasjon og adressen til selskapet.

Dessverre kan vi ikke garantere at leiebilselskapet i Frankrike har akkurat den type bil vi viser i søkeresultatet. Men vi garanterer at du får en bil i samme kategori som har plass til det samme antall passasjerer og bagasje. Om leiebilselskapet ikke utleverer en bil i samme kategori som du har bestilt, har du krav på refusjon.

Når du har fullført bestillingen sender vi deg en bekreftelse på e-post innen 48 timer. Dersom du ikke har mottatt bekreftelsen ber vi deg vennligst sjekke søppelposten/spam mappen din. Om du ikke finner bekreftelsen der ber vi deg kontakte oss snarest.

Vi tar ikke gebyr for endring av din bestilling, men avhengig av hvilke endringer du gjør kan det forekomme ekstra kostnader. Dette gjelder for eksempel i tilfeller hvor datoer må endres og vi ikke kan tilby samme pris som opprinnelig ble tilbudt. Alle endringer må gå gjøres gjennom oss og ikke via det lokale leiebilselskapet. Du kan enkelt endre ved å gå til administrer bestillinger eller kontakte oss på telefon. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opp til 48 timer før endringene er behandlet.

Leiedokumentet som vi sender sammen med bestillingsbekreftelsen inneholder alle dokumentene som kreves ved henting. For å få utlevert bilen i Frankrike, må du i de fleste tilfeller ha med:

  • Gyldig førerkort. Bare førerkort som ikke utløper innen 1 år vil bli godtatt.
  • Kredittkort i sjåførens navn. Visa, MasterCard og i noen tilfeller American Express blir godtatt. Vennligst se bestillingsbekreftelsen for liste over godkjente kredittkort.
  • Bestillingsdokument. Denne blir sendt til din deg innen 48 time og må skrives ut.
  • Annen type ID som leiebilselskapet ber om i deres vilkår og betingelser. Informasjon finnes i leiedokumentet.

Ved å oppgi flightnummeret vil leiebilselskapet på hentestedet i Frankrike være informert om ankomsttiden og eventuelle forsinkelser. Dersom flyvningen din er forsinket vil leiebilselskapet kunne sikre bilen du har reservert. Enkelte bilutleieselskaper bekrefter bestillinger kun dersom et flightnummer er oppgitt. Hvis dette er gjeldende for din leiebil, vil vi kontakte deg.

Hvilket ekstrautstyr som er tilgjengelig avhenger av leiebilselskapet i Frankrike. Selv om du bestiller ekstrautstyr over Internett, kan dessverre ikke tilgjengeligheten garanteres. Følgende ekstrautstyr kan bestilles over Internett:

  • Barnesete – egnet for barn fra 9 måneder til 4 år, eller med vekt på 8-18 kg.
  • Bærestol – egnet for babyer opptil 9 måneder, eller med vekt på under 9 kg.
  • Sittepute til barn – egnet for fra 4 år og eldre, eller med vekt på 18-45 kg.
  • GPS navigasjonssystem
  • Ekstra sjåfør

Ekstrautstyr er ikke inkludert i prisen og betales ved henting av leiebilen.

Ja, du kan krysse grensene til Frankrike med leiebilen. Stort sett kan du ta med deg leiebilen til alle de europeiske landene. Det kan derimot være noen begrensninger med type leiebil om du skal til østeuropeiske land.
Aldersgrensen for å leie bil i Frankrike er minimum 18 år, men noen leiebilselskaper krever at du har fylt 21 år. Er du under 25 år må du som regel betale et ekstra gebyr.
Du kan levere bilen i hvilken som helst annen fransk by eller flyplass hvor leiebilselskapet du leier med har utleiekontor. Som regel kommer det et ekstra gebyr i tillegg som du må betale når du henter bilen. Du kan også levere leiebilen i en annen europeisk by. Gebyret kan da være noe høyerer enn om du leverer den i Frankrike.

Hvilke type bil du bør leie når du skal reise til Frankrike avhenger av hvor du skal og hvor mange dere er som reiser. Skal du til Paris og ønsker leiebil anbefales det å leie en bil av mindre størrelse, slik at du enkelt kan kjøre i de noen mindre trange gatene i byen. Det anbefales også å parkere leiebilen litt utenfor sentrum og ta tunnelbanen inn.

Skal du derimot kjøre gjennom vindistrikt eller de franske alpene kan det være greit med en leiebil av litt størrelse. Spesielt om du skal ha med deg hele familien på tur. Husk på å velge en leiebil hvor du får plass til all bagasjen.

Om du må oppbevare bagasjen i leiebilen anbefaler vi at den ikke er synlig. Oppbevar bagasjen i bagasjerommet på leiebilen og ute av synet for forbipasserende.

Finner du ikke svar på spørsmålet ditt?

Om du ikke finner svar på spørsmålet ditt om bilutleie i Frankrike, vennligst kontakt oss.

Fakta om Frankrike

Hovedstad
Paris

Største byer
Paris, Marseille og Lyon

Befolkning
67,1 millioner

Styreform
Republikk

Valuta
Euro – EUR

Tidsforskjell
Det er ingen tidsforskjell mellom Frankrike og Norge

Språk
Fransk

Retningsnummer
+33

Kart over Frankrike

Bestill din leiebil nå

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.