Leiebil Oslo

Søk hundrevis av leiebilselskaper og finn det beste tilbudet på leiebil i Oslo

Sammenlign priser på leiebil i Oslo

Søk blant mer enn 1 600 leiebilselskaper og finn den beste prisen på leiebil i Oslo

Fakta om leiebil i Oslo

Temperatur

Varmest måned: juli (28°C)
Kaldest måned: januar (20°C)

Populære leiebilselskaper

Avis, Sixt, Alamo, National, Hertz, Thrifty, National og Enterprise

Tidsforskjell

Oslo følger Central European Time - CET

Kjøreside

I Oslo kjører de på høyre side

Leiebil i Oslo

Vi sammenligner priser fra hundrevis av leiebilselskaper for å finne de beste tilbudene på leiebil i Oslo . Når du bestiller leiebil med Broombroom i Oslo viser vi den totale prisen slik at du unngår eventuelle overraskelser når du henter bilen hos bilutleieselskapet. Prisen inkluderer nødvendige forsikringer og har ubegrenset kjørelengde. De fleste av våre leverandører i Oslo tilbyr gratis avbestilling inntil 48 timer før du skal hente bilen.

Med et stort utvalg av leiebilselskaper finner du alltid den beste prisen på leiebiler i Oslo med oss. Enten du ønsker å hente leiebilen på Oslo lufthavn Gardermoen (OSL) eller i Oslo sentrum hjelper vi deg med å finne det aller beste tilbudet på bilutleie. Trenger du hjelp med bestilling av leiebil eller på selve reisen kan du kontakte vår kundeservice hele døgnet, alle dager. Vi gjør alt vi kan for at du skal raskt og enkelt finne den perfekte leiebilen i Oslo – bilutleie som gir deg en trygg og god opplevelse.

Rask reiseguide til Oslo

Oslo tok over som Norges hovedstad etter Bergen (Bjørgvin) i 1314. Oslo ligger innerst i Oslofjorden omringet av grønne friluftsområder og sjø. Byen er Norges største, men sammenlignet med andre Europeiske byer er Oslo liten i størrelse med rundt 680 000 innbyggere.

Attraksjoner

Oslo er kjent for sitt kulturliv og sine mange museer. En av Oslos mest kjente og populære attraksjonene er Frognerparken hvor det velkjente skulpturanlegget Vigelandsanlegget ligger. Parken er oppkalt etter kunstneren Gustav Vigeland som i løpet av sine leveår modellerte alle skulpturene i anlegget. Sinnataggen er Vigelands mest kjente skulptur og står i dag på Broen i Vigelandsanlegget. Du finner en begrenset parkeringsplass ved hovedinngangen i Kirkeveien. Alternativ parkering i Monolittveien, på vestsiden av parken eller i Middelthunsgate ved Frognerbadet.

Holmenkollen nasjonalanlegg er Norges mest besøkte turistattraksjon og ligger ca. 20 minutters kjøretur fra Oslo sentrum. På vinteren kan du gå og se hopp- og skikonkurranser. Og på vår og sommer kan du selv ta det berømte kollensvevet. Holmenkollen Skimuseet ligger i fjellet under Holmenkollbakken og er verdens eldste museum for ski. Her kan du oppleve 4000 år med skihistorie gjennom mange flotte utstillinger. Holmenkollen ligger høyt over Oslo og her får du en fantastisk utsikt over byen.

Operahuset ligger i vannkanten i Bjørvika. Operahuset er en av Norges mest besøkte turistattraksjoner og inviterer alle besøkende til å gå på selve taket av dette stilriktige bygget. Operahuset ble designet av Snøhetta og er konstruert i marmor fra Carrara i Italia.

Shopping

Oslo har mange butikker og kjøpesentre. Her finner du alt fra billige klesmerker til dyrere internasjonale motemerker.

Oslo City er Norges mest besøkte kjøpesenter og ligger vis a vis Oslo Sentralstasjon og Oslo Bussterminal. Her finner du mer enn 90 butikker og spisesteder fordelt på fem etasjer. Oslo City har butikker som tilbyr klær, sko, elektronikk, interiør, kosmetikk, smykker og dagligvarer.

Paleet er kjøpesenteret om du er ute etter moteklær. Med mer enn 30 motebutikker og livsstilsbutikker, barer, kafeer og restauranter kan du shoppe først og slappe av med en kaffe eller et glass godt å drikke etterpå. Paleet ligger i Oslos hovedgate Karl Johans gate, midt mellom Stortinget og slottet.

Steen og Strøm er et varemagasin som har kjente norske, skandinaviske og internasjonale merker. Her finner du mote for kvinner, menn og barn. Kjelleren har en “food court” hvor du kan kjøpe lunsj. Steen og Strøm ligger mellom Stortinget og Oslo Sentralstasjon i Nedre Slottsgate, som er en sidegate til Karl Johan.

I Bogstadveien og Hegdehaugsveien ligger det mange butikker, kafeer og restauranter. Her finner du high-end butikker, spesialbutikker og tradisjonelle butikker. Ønsker du å gå gatelangs og shoppe eller bare se på folkelivet, tar du turen fra sentrum og gjennom slottsparken før du kommer til Hegdehaugsveien. Fra der og til Majorstuen ligger butikkene på rekke og rad.

Kjøretips i Oslo

Oslo sine veier er utbygget med tre ringveier for å avlaste sentrumsgatene for gjennomgående trafikk. Ring 1 ligger nærmest bykjernen, mens Ring 2 er midterste ringvei, og Ring 3 er den ytterste ringveien, også kalt store ringvei. For å unngå å kjøre gjennom sentrum kan du kjøre E18 og Operatunnelen som går under Oslo sentrum. Du kan også kjøre E6 som går nord-sør og gjennom mange av de østlige bydelene.

Oslo har mange syklister som du må ta hensyn til om du skal kjøre i sentrum. Mange av veiene har fått en egen markert sykkelvei i veibanen, som har en mørkerød farge. Vær ekstra oppmerksom på syklister i disse områdene, og sørg for å ta hensyn til alle de myke trafikantene. Det er plass til både bilister og syklister i trafikken, og det er viktig at en respekterer hverandre i trafikkbildet.

Parkering

Parkering i Oslo er stort sett greit, selv om flere og flere gateparkering fjernes. Det finnes en rekke parkeringshus hvor du kan parkere bilen. I P-husene koster det penger å stå parkert, og det kan i noen tilfeller være dyrt å stå over lengre tid. Om du ikke ønsker å betale for parkering, kan du stå parkert i gaten. Husk å se etter skilter for tidrommet du kan parkere. Er du tidlig ute er det enklere å finne plass, enn om du skal parkere på ettermiddager. Det finnes også gateparkering hvor du må betale. Se etter betalingsautomat i nærheten av de oppmerkete parkeringsplassene.

Pass på at du ikke parkere hvor det er markert med beboerparkering. Da er det stor sannsynlighet for at bilen blir tauet bort.

Parkerings-apper

Med en parkerings-app i Oslo betaler du kun reell parkeringsavgift uten tilleggsutgifter, og for tiden du faktisk parkerer. Du kan forlenge parkeringen uten å gå tilbake til bilen, og du blir varslet når parkeringstiden nærmer seg utløpt. Du legger enkelt inn betalingskort. Du kan bruke følgende app-er:

Flyplass

Oslo lufthavn Gardermoen (OSL) ligger 49 km og ca. 40 minutters kjøring fra Oslo sentrum. Leiebilselskapene er lokalisert parkeringshus P10 plan U2.

Bilutleieselskaper – Oslo lufthavn:
Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt

Ofte stilte spørsmål om leiebil i Oslo

Først og fremst er det viktig å være tidlig ute. Bestill leiebilen i god tid før du skal reise for å sikre deg den beste prisen og muligheten til å velge mellom flere biler.

Det kan lønne seg å hente leiebilen på et annet sted enn på flyplassen. Leiebilselskapene må nemlig betale en avgift på flyplassene.

Hent og lever bilen på samme sted. Om du leverer bilen på et annet sted enn hentestedet kommer det mest sannsynlig et tillegg i prisen.

Miami ligger i staten Florida, som ofte blir kalt solskinnsstaten. Du kan trygt leie en cabriolet og nyte sol og varme når du er på kjøretur. Trenger du en mer praktisk bil er en mellomklasse et godt valg. Skal du på lengre turer ut i fra Miami og dere er mange på tur med en del bagasje, er en SUV mer gunstig. Da får du plass til både passasjerer og bagasje. En SUV leiebil i Miami er relativt billig sammenlignet med andre type biler.

Du kan levere bilen i hvilken som helst annen fransk by eller flyplass hvor leiebilselskapet du leier med har utleiekontor. Som regel kommer det et ekstra gebyr i tillegg som du må betale når du henter bilen. Du kan også levere leiebilen i en annen europeisk by. Gebyret kan da være noe høyerer enn om du leverer den i Frankrike.

Hos de fleste av våre bilutleieselskaper i Miami kan du fint hente leiebilen et sted og levere den et annet sted. Vær oppmerksom på at det kan komme et ekstra gebyr om du ønsker å levere leiebilen et annet sted enn der du henter den.

Kart over Oslo

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.