Leiebil Trondheim

Søk hundrevis av leiebilselskaper og finn det beste tilbudet på leiebil i Trondheim

Sammenlign priser på leiebil i Trondheim

Søk blant mer enn 1 600 leiebilselskaper og finn den beste prisen på leiebil i Trondheim

Fakta om leiebil i Trondheim

Temperatur

Varmest måned: juli (20°C)
Kaldest måned: januar (-3°C)

Populære leiebilselskaper

Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz og Sixt

Tidsforskjell

Trondheim følger Central European Time - CET

Kjøreside

I Trondheim er det høyrekjøring

Leiebil i Trondheim

Vi sammenligner priser fra hundrevis av leiebilselskaper for å finne de beste tilbudene på leiebil i Trondheim . Når du bestiller leiebil med Broombroom i Trondheim viser vi den totale prisen slik at du unngår eventuelle overraskelser når du henter bilen hos bilutleieselskapet. Prisen inkluderer nødvendige forsikringer og har ubegrenset kjørelengde. De fleste av våre leverandører i Trondheim tilbyr gratis avbestilling inntil 48 timer før du skal hente bilen. Med et stort utvalg av leiebilselskaper finner du alltid den beste prisen på leiebiler i Trondheim med oss. Enten du ønsker å hente leiebilen på Trondheim lufthavn Værnes (TRD) eller i Trondheim sentrum hjelper vi deg med å finne det aller beste tilbudet på bilutleie. Trenger du hjelp med bestilling av leiebil eller på selve reisen kan du kontakte vår kundeservice hele døgnet, alle dager. Vi gjør alt vi kan for at du skal raskt og enkelt finne den perfekte leiebilen i Trondheim – bilutleie som gir deg en trygg og god opplevelse.

Rask reiseguide til Trondheim

Trondheim ligger ved Trondheimsfjorden i Sør-Trøndelag og er Norges tredje største byen etter Oslo og Bergen. Trondheim er en kjent universitetsby og er hjem til Norges tekniske-naturvitenskapelige universitet – NTNU. Byen er kjent for sin trehusbebyggelse som stammer tilbake til 1800-tallet. Nidelva er en elv som renner gjennom byen og ut i Trondheimsfjorden. Langs elven finnes det gamle trehus som var en viktig del av Trondheim som gammel handelsby.

Attraksjoner

En av de mest kjente attraksjonene i Trondheim er Nidarosdomen. Kong Olav Haraldsson ble gravlagt etter at han ble drept i kampen om Stiklestad i 1030. Haraldsson ble etter noen dager erklært helgen (St. Olav), og det sies at alteret i katedralen er plassert like over graven til St. Olav. Nidarosdomen holder åpent alle dager i uken og det koster penger for å komme inn.

Gamle Bybro ble bygget i 1681, samtidig som Kristiansten festning var under utbygging. Et forsvars- og avgiftshus ble plassert i hver ende av broen. Avgiftshuset som står igjen blir i dag brukt som barnehage. Broen er kjent som Lykkens Portal.

Rockheim er det nasjonale museet for populærmusikk. Museet skal samle inn, ta vare på og videreformidle musikk fra 1950-tallet og frem til i dag. Rockheim ligger på Brattørkaia like ved Trondheim Sentralstasjon. Bilen kan du parkere i Brattøra P-hus, som er en parkeringsgarasje tilknyttet Clarion Hotel – Pirbadet. Du kan også stå parkert ved Rema 1000 og Trondheim Sentralstasjon. Handikapp-plasser finner du rett utenfor Rockheim.

Shopping

Byhaven er et kjøpesenter som ligger i Olav Tryggvasons gate i Trondheim sentrum. Kjøpesenteret har 42 butikker og spisesteder. Her finner du klær og sko til kvinner, barn og menn, i tillegg til velvære- og interiørbutikker.

Trondheim Torg ligger i Kongens gate midt i sentrum av Trondheim. Kjøpesenteret er Trondheims største med over 70 butikker over fire etasjer. Her finner du blant annet moteklær, sko, design og kosmetikk. Her kan du shoppe tørrskodd ved å parkere i p-huset tilknyttet til senteret.

Solsiden er et moderne kjøpesenter som består av 53 butikker og en spa-avdeling. Kjøpesenteret ligger i et gammelt verft ved Nidelvens utløp. Utenfor senteret ligger en rekke spisesteder, båtplasser, konsertscene og hoteller. Solsiden er et populært sted på våren og sommeren for lokale og besøkende. Du kan parkere i parkeringshuset under senteret eller på gateplan.

Kjøretips i Trondheim

Som mange andre byer i Norge, fokuserer Trondheim på miljøet ved å redusere personbiltrafikken. Dette medfører blant annet at en begrenser eller stenger gater for biltrafikk, for å gjøre plass til myke trafikanter i stedet. Trondheim har som mål å gjøre byen til Norges beste sykkelby. Når du kjører bil Trondheim sentrum må du ta hensyn til syklistene på veien. Ta det med ro og hold avstand til syklistene. Det er plass til både bilister og syklister i trafikken, og det er viktig at en respekterer hverandre i trafikkbildet.

Parkering

Det finnes flere parkeringshus i Trondheim sentrum hvor du kan parkere leiebilen. I P-husene koster det penger å stå parkert. Om du ikke ønsker å stå i p-hus kan du parkere på oppmerkede plasser i gaten eller på parkeringsplasser rundt omkring i sentrum. Her må du betale på en parkeringsautomat eller med app på mobilen. Du kan også være heldig å finne noen gratis parkeringsplasser i gaten. Pass på at du ikke parkerer i beboerområder, da du kan risikere at bilen blir tauet bort.

Parkerings-apper

Med en parkerings-app kan du spare tid og penger når du skal parkere bilen. Her er noen populære apper som gjør det enklere og billigere å finne parkeringsplass:

Flyplass

Trondheim lufthavn Værnes (TRD) ligger 32 kilometer fra Trondheim sentrum. Leiebilselskapene er lokalisert i et eget bygg ved parkeringshuset, til høyre når du kommer ut av ankomsthallen.

Ofte stilte spørsmål om leiebil i Trondheim

Først og fremst er det viktig å være tidlig ute. Bestill leiebilen i god tid før du skal reise for å sikre deg den beste prisen og muligheten til å velge mellom flere biler.

Det kan lønne seg å hente leiebilen på et annet sted enn på flyplassen. Leiebilselskapene må nemlig betale en avgift på flyplassene.

Hent og lever bilen på samme sted. Om du leverer bilen på et annet sted enn hentestedet kommer det mest sannsynlig et tillegg i prisen.

Miami ligger i staten Florida, som ofte blir kalt solskinnsstaten. Du kan trygt leie en cabriolet og nyte sol og varme når du er på kjøretur. Trenger du en mer praktisk bil er en mellomklasse et godt valg. Skal du på lengre turer ut i fra Miami og dere er mange på tur med en del bagasje, er en SUV mer gunstig. Da får du plass til både passasjerer og bagasje. En SUV leiebil i Miami er relativt billig sammenlignet med andre type biler.

Du kan levere bilen i hvilken som helst annen fransk by eller flyplass hvor leiebilselskapet du leier med har utleiekontor. Som regel kommer det et ekstra gebyr i tillegg som du må betale når du henter bilen. Du kan også levere leiebilen i en annen europeisk by. Gebyret kan da være noe høyerer enn om du leverer den i Frankrike.

Hos de fleste av våre bilutleieselskaper i Miami kan du fint hente leiebilen et sted og levere den et annet sted. Vær oppmerksom på at det kan komme et ekstra gebyr om du ønsker å levere leiebilen et annet sted enn der du henter den.

Kart over Trondheim

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.