Leiebil Alicante

Søk hundrevis av leiebilselskaper og finn det beste tilbudet på leiebil i Alicante

Sammenlign priser på leiebil i Alicante

Søk blant mer enn 1 600 leiebilselskaper og finn den beste prisen på leiebil i Alicante

Fakta om leiebil i Alicante

Temperatur

Varmest måned: august (26°C)
Kaldest måned: januar (12°C)

Populære leiebilselskaper

Avis, Budget, Sixt, Goldcar, Centauro, Hertz og Europcar

Tidsforskjell

Det er ingen tidsforskjell mellom Alicante og Norge

Kjøreside

I Alicante kjører de på høyre side

Leiebil i Alicante

Vi sammenligner priser på leiebil fra hundrevis av leiebilselskaper for å finne de beste tilbudene på bilutleie i Alicante. Når du bestiller leiebil med Broombroom i Alicante viser vi den totale prisen slik at du unngår eventuelle overraskelser når du henter bilen hos bilutleieselskapet. Prisen på leiebil inkluderer nødvendige forsikringer og har ubegrenset kjørelengde. De fleste av våre leverandører i Alicante tilbyr gratis avbestilling inntil 48 timer før du skal hente bilen.

Med et stort utvalg av leiebilselskaper finner du alltid den beste prisen på leiebil i Alicante med oss. Enten du skal leie bil på Alicante-Elche flyplass (ALC) eller i Alicante sentrum hjelper vi deg med å finne det absolutt beste tilbudet på bilutleie. Trenger du hjelp med bestilling av leiebil eller på selve reisen kan du kontakte vår kundeservice hele døgnet, alle dager. Vi gjør alt vi kan for at du raskt og enkelt finner den perfekte leiebilen i Alicante – bilutleie som gir deg en trygg og god opplevelse.

Reiseguide til Alicante

Alicante ligger i regionen Costa Blanca som strekker seg over 200 km langs Spanias middelhavskyst. Byen er et populært reisemål blant turister med mange hotellresort og Alicante flyplass like i nærheten. Alicante er en livlig og attraktiv spansk by med et slott som ligger på toppen av byen, gamle kvartaler og en populær strandpromenade med kafeer, barer, nattklubber og et yrende folkeliv.

Spania er kjent for sine fantastiske strender og hvert år blir de tildelt Blue Flag prisen av EU. San Juan, Almadraba, Albufereta og Tabarca øyen er noen av strendene Alicante har å by på. Denne middelhavsbyen har mer å by på enn strender. Barrio de la Santa Cruz er et fargerikt kvartal i gamlebyen som ligger sør-vest for slottet Santa Barbara. Her kan du gå gjennom de trange gatene dekorert med flagg og blomster, og se på de små husene som klamrer seg til fjellveggen og slottet.

Slottet i Alicante, Santa Barbara, ligger på høyt over byen og er et av de mest populære attraksjonen å besøke. Her får du en fantastisk utsikt over byen og havnen. For å komme deg dit kan du gå eller kjøre via veien på nordsiden av fjellet Benacantil som starter i gaten med navn Calle Vazquez de Mella. Her kan du parkere leiebilen gratis før du går gjennom parken L’Ereta som tar deg opp til selve slottet.

Golf i Alicante

Skal du på golfreise eller kombinere familieferien med et eller to slag golf, da er Alicante et utmerket reisemål. Og med sitt solfylte og milde klima kan du spille golf året rundt. Alicante har mange golfbaner å velge mellom. Noen av golfbanene du kan spille på er: Alenda Club de Golf, Alicante Golf, Campo de Golf Villamartín, Club de Golf Bonalba, Club de Golf Don Cayo, Club de Golf El Plantío, Club de Golf Ifach, Club de Golf Javea, Villaitana Wellness Golf & Business Sun Resort, Golf & Country Club La Marquesa, Golf La Finca, La Sella Golf, Las Ramblas de Orihuela og Real Club de Golf Campoamor.

Kjøretips i Alicante

Den laveste alderen for å leie bil i Alicante, Spania er 18 år. Men bilutleieselskapene kan ha sine egne minimumsalder fra 21 år til 28 år, avhengig av hvilken bilkategori du velger.

Fartsgrenser

Parkering

Parkering i Alicante sentrum kan være vanskelig å finne, spesielt midt i morgen- og ettermiddagstrafikken. Langs havnen er det litt lettere å finne en plass på de to store parkeringsplassene som sjeldent er full.

Gateparkering i Alicante sentrum
Parkering mot avgift er markert med blå linjer og du må betale på hverdager mellom 09:00 – 14:00 og mellom 16:00 – 20:00. Lørdager fra 09:00 – 14:00. Maks tid du kan stå parkert er 2 timer.I boligområder (oransje sone) kan besøkende parkere i maks 1 time.
Det beste stedet å parkere er ved havnen, i nærheten av hotell Malia og Panoramis kjøpesenter på andre siden av havnen.

Parkerings-apper

Med en parkerings-app sparer du tid og penger når du skal parkere leiebilen. Her er noen populære apper som gjør det enklere og billigere å finne parkeringsplass:

Alicante flyplass

Alicante flyplass (ACL) er Spanias femte største flyplass og ligger ca 11 km fra sentrum. Alle de store bilutleieselskapene er lokalisert rett utenfor ankomstterminalen. Disse leiebilselskapene finner du på selve flyplassen:

Vanlige spørsmål om leiebil i Alicante

Trenger du leiebil i Alicante? Før du bestiller, ta en titt på svarene på de vanlige spørsmålene om leiebil i Alicante.

Her er noen tips om hvordan du kan spare penger når du leier bil.

  • Sammenlign tilbud på leiebiler for å finne den beste prisen.
  • Bestill tidlig. Jo nærmere leietidspunktet du kommer, jo dyrere blir det. I tillegg, så blir utvalget av biler også færre.
  • Ved å bestille på nett sparer du penger. Det er nesten alltid dyrere å leie bil når du ankommer reisemålet enn å forhåndsbestille på nett.
  • I mange tilfeller kan det være dyrere å leie bil på flyplassen. Prøv å finne leiebil i nærheten og spar penger. Leiebilselskaper som ligger utenfor flyplassen tilbyr i noen tilfeller transport fra flyplassen til utleiestedet.
  • Bestem deg på forhånd for hvilken leiebil du trenger, som om hvor langt du skal kjøre, bensinforbruk og hvor stor bil skal være. Det kan faktisk lønne seg å gå opp en størrelse.
  • Vær oppmerksom på ekstra kostnad om du ønsker å levere bilen et annet sted enn der du henter den. I noen tilfeller kan det være prisen bli en god del høyere.
  • Sjekk og sammenlign andre ekstrautgifter, som for eksempel avgift for yngre eller senior sjåfører, og ekstra sjåfør.

Etter at du har bestilt vil du innen 48 timer motta en bestillingsbekreftelse. I bekreftelsen finner du detaljer om hvilket bilutleieselskap du skal henvende deg til når du henter bilen. I bekreftelsen er det også opplyst om kontaktinformasjon og adressen til selskapet.

Dessverre kan vi ikke garantere at leiebilselskapet i Alicante har akkurat den type bil vi viser i søkeresultatet. Men vi garanterer at du får en bil i samme kategori som har plass til det samme antall passasjerer og bagasje. Om leiebilselskapet ikke utleverer en bil i samme kategori som du har bestilt, har du krav på refusjon.

Når du har fullført bestillingen sender vi deg en bekreftelse på e-post innen 48 timer. Dersom du ikke har mottatt bekreftelsen ber vi deg vennligst sjekke søppelposten/spam mappen din. Om du ikke finner bekreftelsen der ber vi deg kontakte oss snarest.

Vi tar ikke gebyr for endring av din bestilling, men avhengig av hvilke endringer du gjør kan det forekomme ekstra kostnader. Dette gjelder for eksempel i tilfeller hvor datoer må endres og vi ikke kan tilby samme pris som opprinnelig ble tilbudt. Alle endringer må gå gjøres gjennom oss og ikke via det lokale leiebilselskapet. Du kan enkelt endre ved å gå til administrer bestillinger eller kontakte oss på telefon. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opp til 48 timer før endringene er behandlet.

Leiedokumentet som vi sender sammen med bestillingsbekreftelsen inneholder alle dokumentene som kreves ved henting. For å få utlevert bilen i Alicante, må du i de fleste tilfeller ha med:

  • Gyldig førerkort. Bare førerkort som ikke utløper innen 1 år vil bli godtatt.
  • Kredittkort i sjåførens navn. Visa, MasterCard og i noen tilfeller American Express blir godtatt. Vennligst se bestillingsbekreftelsen for liste over godkjente kredittkort.
  • Bestillingsdokument. Denne blir sendt til din deg innen 48 time og må skrives ut.
  • Annen type ID som leiebilselskapet ber om i deres vilkår og betingelser. Informasjon finnes i leiedokumentet.

Ved å oppgi flightnummeret vil leiebilselskapet på hentestedet i Alicante være informert om ankomsttiden og eventuelle forsinkelser. Dersom flyvningen din er forsinket vil leiebilselskapet kunne sikre bilen du har reservert. Enkelte bilutleieselskaper bekrefter bestillinger kun dersom et flightnummer er oppgitt. Hvis dette er gjeldende for din leiebil, vil vi kontakte deg.

Hvilket ekstrautstyr som er tilgjengelig avhenger av leiebilselskapet i Alicante. Selv om du bestiller ekstrautstyr over Internett, kan dessverre ikke tilgjengeligheten garanteres. Følgende ekstrautstyr kan bestilles over Internett:

  • Barnesete – egnet for barn fra 9 måneder til 4 år, eller med vekt på 8-18 kg.
  • Bærestol – egnet for babyer opptil 9 måneder, eller med vekt på under 9 kg.
  • Sittepute til barn – egnet for fra 4 år og eldre, eller med vekt på 18-45 kg.
  • GPS navigasjonssystem
  • Ekstra sjåfør

Ekstrautstyr er ikke inkludert i prisen og betales ved henting av leiebilen.

Finner du ikke svar på spørsmålet ditt?

Om du ikke finner svar på spørsmålet ditt om bilutleie i Alicante, vennligst kontakt oss.

Kart over Alicante

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.