Leiebil Malaga

Søk hundrevis av leiebilselskaper og finn det beste tilbudet på leiebil i Malaga

Sammenlign priser på leiebil i Malaga

Søk blant mer enn 1 600 leiebilselskaper og finn den beste prisen på leiebil i Malaga

Fakta om leiebil i Malaga

Temperatur

Varmest måned: juli (25°C)
Kaldest måned: januar (13°C)

Populære leiebilselskaper

Avis, Budget, Sixt, Goldcar, Centauro, Hertz og Europcar

Tidsforskjell

Det er ingen tidsforskjell mellom Malaga og Norge

Kjøreside

I Malaga kjører de på høyre side

Leiebil i Malaga

Vi sammenligner priser fra hundrevis av leiebilselskaper for å finne de beste tilbudene på leiebil i Malaga. Når du bestiller leiebil med Broombroom i Malaga viser vi den totale prisen slik at du unngår eventuelle overraskelser når du henter bilen hos bilutleieselskapet. Prisen inkluderer nødvendige forsikringer og har ubegrenset kjørelengde. De fleste av våre leverandører i Malaga tilbyr gratis avbestilling inntil 48 timer før du skal hente bilen.

Med et stort utvalg av leiebilselskaper finner du alltid den beste prisen på leiebiler i Malaga med oss. Enten du skal leie bil på Malaga flyplass (AGP) eller i Malaga sentrum hjelper vi deg med å finne det absolutt beste tilbudet på bilutleie. Trenger du hjelp med bestilling av leiebil eller på selve reisen kan du kontakte vår kundeservice hele døgnet, alle dager. Vi gjør alt vi kan for at du skal raskt og enkelt finne den perfekte leiebilen i Malaga – bilutleie som gir deg en trygg og god opplevelse.

Reiseguide til Malaga

Malaga er en by som ligger på sørkysten av Spania, også kalt Costa del Sol – eller solkysten. Malaga er den største byen på solkysten og er et utgangspunkt for videre reiser til resten av regionen. Med sine høye bygninger og hoteller er Malaga et perfekt reisemål for deg som er på jakt etter å kombinere by- og strandliv i ferien. Her finner du utendørsbasseng og fantastiske takterrasser hvor du kan slappe av og nyte tilværelsen.

Selv om mange reiser til Malaga for å oppleve sol, varme og byliv, har byen mer å by på. Her kan du gå på Picasso-museum, markeder, besøke vakre kirker, eller gå på en fotballkamp på Estadio La Rosaleda, for å nevne noe. Det er også anbefalt å besøke Gibralfaro-slottet, hvor du får en nydelig utsikt over byen. Sørg for å gå gjennom langs muren og inn i de vakre hagene.

På solkysten er du aldri langt fra en strand. La Malagueta er bystranden i Malaga og ligger cirka 10 minutter gåavstand fra sentrum. Her kan du leie solsenger, parasoller og utstyr til ulike vannaktiviteter. Solkysten lever opp til sitt navn, for her er det korte avstander til andre fantastiske strender. Sett deg inn i leiebilen og kjør et lite stykke så ligger de beste strendene du kan tenke på rekke og rad langs hele kysten.

Kjøretips i Malaga

A-7 og AP-7 er hovedmotorveiene langs kysten og går østover fra Malaga til Almeria og hele veien nordover til Valencia. Kjører du vestover kommer du til den populære turistbyen Marbella og videre til Gibraltar. Velger du å kjøre A-7 slipper du å betale bompenger, mens på den nyere motorveien AP-7 må du betale avgift. A-7 er en litt eldre motorvei og det kan til tider være mye trafikk på denne veien. AP-7 er nyere og i bedre stand med høyere fartsgrense. Avstanden og reisetiden er mer eller mindre den samme. Ønsker du en litt mindre stressende kjøreopplevelse er det anbefalt å velge AP-7.

Gatene i Malaga kan være trange og svingete om du kjører utenom hovedveiene. Skal du kjøre mye i sentrum av Malaga med leiebilen, er det en fordel å velge en bil i de mindre kategoriene.

Fartsgrenser

Parkering i Malaga

Mesteparten av Malaga sentrum er bilfritt, så du må belage deg på å parkere et lite stykke unna fra selve sentrumskjernen.
Å finne gratis parkeringsplass langs gatene i Malaga sentrum kan være en utfordring, spesielt på de travleste tidspunktene på hverdager og i helgene. Men det finnes mange parkeringsanlegg over hele byen, så det skal ikke være noe stort problem å finne en ledig parkeringsplass til leiebilen.

Du kan også parkere i gaten på oppmerkede plasser mot en avgift. Parkeringsplassene er markert med blå streker i veien med en betalingsautomat like i nærheten. Du må betale på hverdager mellom 09:00 – 14:00 og mellom 17:00 – 20:00, og tidlig på lørdags morgen/formiddag.

Parkerings-apper

Med en parkerings-app kan du spare tid og penger når du skal parkere bilen. Her er noen populære apper som gjør det enklere og billigere å finne parkeringsplass:

Malaga flyplass

Malaga flyplass (AGP) er Spanias fjerde travleste flyplass og ligger cirka 16 km unna sentrum. Om du henter og/eller leverer leiebilen på flyplassen, er den raskeste ruten til og fra via MA-21. De mest populære bilutleieselskapene er lokalisert på flyplassen. Alle leiebilselskapene befinner seg på nederste plan på terminal 2 og i første etasje på terminal 3. Du finner disse leiebilselskapene på Malaga flyplass:

Malaga togstasjon

Togstasjonen i Malaga ligger midt i sentrum nærmere havnen. Like i nærheten ligger det butikker, restauranter og kjøpesentre. Alle de store leiebilselskapene er lokalisert på selve togstasjonen eller rett i nærheten. Når du ankommer togstasjonen følger du bare skitet til leiebilområdet.

Ofte stilte spørsmål om leiebil i Malaga

Det viktig å være tidlig ute når du skal leie bil i Malaga. Bestill leiebilen i god tid før du skal reise for å sikre deg den beste prisen og muligheten til å velge mellom flere biler.

Hent og lever bilen på samme sted. Om du leverer bilen på et annet sted enn hentestedet kommer det mest sannsynlig et tillegg i prisen.

Om du skal leie bil for å ta noen dagsturer ut i fra Malaga, er det anbefalt med en mindre bil som du enkelt kan kjøre i gatene i sentrum av byene du ønsker å besøke. Skal du derimot kjøre lengre strekninger kan det være en fordel med en mer praktisk bil i mellomklassen eller i en større klasse. Da får du plass til bagasjen og litt mer komfort når du er på kjøretur med for eksempel familien.

Du må være minst 18 år når du skal leie bil i Malaga. Er du under 25 år må du regne med at det kommer en tilleggsavgift. Sjekk alltid vilkårene før du bestiller.

Hos de fleste av våre bilutleieselskaper i Malaga kan du hente leiebilen et sted og levere den et annet sted. Om du har behov for å levere bilen i et annet land, lar det seg også gjøre i det fleste tilfeller. Vær oppmerksom på at det kan komme et ekstra gebyr om du ønsker å levere leiebilen et annet sted enn der du henter den.

Kart over Malaga

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.