Leiebil Tyskland

Søk hundrevis av leiebilselskaper og finn tilbud på leiebil i Tyskland

Sammenlign priser på leiebil i Tyskland

Søk blant mer enn 1600 leiebilselskaper og finn den beste prisen på leiebil i Tyskland

Hvorfor bestille leiebil i Tyskland med Broombroom?

Gratis avbestilling

Vi tilbyr gratis avbestilling inntil 48 timer før du skal hente leiebilen hos de fleste av våre leverandører i Tyskland.

Døgnåpen kundeservice

Uansett hvor i verden du befinner deg er vi her for å hjelpe. Kontakt oss hele døgnet, alle dager fra Tyskland.

Ingen skjulte avgifter

Ingen skjulte avgifter eller gebyrer. Når du bestiller med oss i Tyskland viser vi den totale prisen. Ingen overraskelser.

Fakta om leiebil i Tyskland

Utleiesteder i Tyskland

Det finnes over 800 utleiesteder i Tyskland, og den mest populære byen er Munchen.

Populære leiebilselskaper

De mest populære leiebilselskapene i Tyskland er Budget, Global Rent A Car, Europcar, Avis og Global Drive

Beste tiden å leie bil

Den beste tiden å leie bil i Tyskland er juni og november

Været i Tyskland

Gjennomsnittstemperatur i Tyskland
Varmest måned: juli (18°C)
Kaldest måned: januar (-1°C)

Valuta

Euro (EUR)

Kjøreside

I Tyskland kjører de på høyre side av veien

Leiebil i Tyskland

Finn billige leiebiler og gode tilbud på bilutleie i Tyskland med Broombroom.no. Vi sammenligner priser fra hundrevis av leiebilselskaper for å finne de beste tilbudene på leiebil i Tyskland. Når du leier bil med oss viser vi den totale prisen slik at du unngår eventuelle overraskelser når du henter bilen hos bilutleieselskapet. Prisen inkluderer nødvendige forsikringer og har ubegrenset kjørelengde. De fleste av våre leverandører i Tyskland tilbyr gratis avbestilling inntil 48 timer før du skal hente bilen.

Vi tilbyr bare leiebiler fra kjente og pålitelige leiebilselskaper i Tyskland. Bilutleieselskapene sørger alltid for at leiebilene er i perfekt teknisk tilstand med tanke på driftssikkerhet, miljø og renslighet. Bilene hos våre leverandører i Tyskland blir byttet ut regelmessig, slik at du alltid er garantert en moderne og sikker leiebil.

Gjør reisen enklere med leiebil

Med en leiebil i Tyskland kan du dra på utflukter uten å tenke på hvordan du skal komme deg til og fra stedet du ønsker å dra til. Skal du for eksempel bo i leilighet og lage mat selv, eller bare gjøre noen enkle innkjøp, kan du enkelt stoppe innom butikken på vei tilbake. Du trenger ikke slite med tunge bæreposer på en overfylt buss.

Enten du skal på ferie med familien og trenger en større bil, eller du skal på en romantisk storbyferie for to og har behov for en praktisk bybil, har vi leiebilen du trenger. Når du søker og sammenligner leiebil i Tyskland viser vi de beste tilbudene på bilutleie i alle kategorier. Du velger den beste bilen for reisen, tilpasset ditt budsjett.

Med et stort utvalg av leiebilselskaper finner du alltid den beste prisen på leiebil i Tyskland med oss. Enten du skal leie bil på en flyplass eller i en by i Tyskland hjelper vi deg med å finne det absolutt beste tilbudene. Trenger du hjelp med bestillingen eller på selve reisen kan du kontakte vår kundeservice hele døgnet, alle dager. Vi gjør alt vi kan for at du skal raskt og enkelt finne den perfekte leiebilen i Tyskland – bilutleie som gir deg en trygg og god opplevelse.

Rask reiseguide til Tyskland

Tyskland er et av europas største land og kan ses på som porten til resten av europa for oss skandinaver. Kjent for sine vidstrakte skoger, eventyrlige slott, og velkjente ølfestivaler, har Tyskland en kultur og et landskap som er mer mangfoldig enn mange tror. Tyskland har europas største økonomi, flere innbygger enn resten av EU og deler grenser med ni land.

I den senere tid har flere og flere fått øynene opp for Tyskland som reisemål, med Berlin som en av de mest populære byene i Europa. Men Tyskland har mer å by på for de som ønsker å utforske dette vidstrakte landet. Med leiebil i Tyskland har en frihet til å kjøre fra delstat (bundesland) til delstat på noen av de beste motorveiene (Autobahn) i Europa.

Leiebil på flyplasser i Tyskland

I Tyskland finner du bilutleieselskaper på de fleste store flyplassene. Velger du å hente leiebilen på flyplassen ved ankomst, trenger du ikke tenke på offentlig transport for å komme deg videre. Du kan enkelt hente leiebilen etter at du har plukket opp bagasjen og fortsette på reisen din.

De fleste leiebilselskapene holder til i ankomstterminalen på flyplassen eller rett utenfor selve terminalen. I noen tilfeller ligger bilutleiefirmaene i Tyskland et lite stykke unna flyplassterminalen. Da kan du som regel ta gratis buss mellom terminalen og leiebilområdet. Følgende leiebilselskaper tilbyr bilutleie på flyplasser i Tyskland: Budget, Global Rent A Car, Europcar, Avis og Global Drive.

Kjøretips og trafikkregler

I Tyskland kjører de på høyre side av veien. Før du kjører avgårde i leiebilen, er det viktig at du setter deg inn i trafikkreglene i Tyskland. Legg også merke til at kjørekulturen Tyskland kan være noe forskjellig fra Norge. Et par tips når du kjører er å være oppmerksom på vikeplikt, og når du kjører inn på sideveier og inn i rundkjøringer.

Mange forbinder Tyskland med Autobahn og fri fartsgrens. Slik er det ikke over alt, men veiene i Tyskland har god standard og er regnes som å være Europas beste. Tysk politi er flittige med kontroller, så det gjelder å passe på farten.

Fartsgrenser

Parkering

Om du velger å kjøre leiebilen inn i en tysk by, er det stort sett tydelig hvor en kan parkere. Gateparkering er markert med hvite striper og et blått skilt markert med en stor hvit P. Du vil ikke finne parkometer ved selve plassene, men en betalingsautomat i nærheten av parkeringsplassen. Du kan betale med mynter eller kredittkort.

Mange tyske byer har innført betaling med mobil app-er, slik som EasyPark og Pango app-ene. Parkeringsavgiften betales i app-en og du får melding en god stund før den utløper.

Vanlige spørsmål om leiebil i Tyskland

Trenger du leiebil i Tyskland? Før du bestiller, ta en titt på svarene på de vanlige spørsmålene om leiebil i Tyskland.

Her er noen tips om hvordan du kan spare penger når du leier bil.

  • Sammenlign tilbud på leiebiler for å finne den beste prisen.
  • Bestill tidlig. Jo nærmere leietidspunktet du kommer, jo dyrere blir det. I tillegg, så blir utvalget av biler også færre.
  • Ved å bestille på nett sparer du penger. Det er nesten alltid dyrere å leie bil når du ankommer reisemålet enn å forhåndsbestille på nett.
  • I mange tilfeller kan det være dyrere å leie bil på flyplassen. Prøv å finne leiebil i nærheten og spar penger. Leiebilselskaper som ligger utenfor flyplassen tilbyr i noen tilfeller transport fra flyplassen til utleiestedet.
  • Bestem deg på forhånd for hvilken leiebil du trenger, som om hvor langt du skal kjøre, bensinforbruk og hvor stor bil skal være. Det kan faktisk lønne seg å gå opp en størrelse.
  • Vær oppmerksom på ekstra kostnad om du ønsker å levere bilen et annet sted enn der du henter den. I noen tilfeller kan det være prisen bli en god del høyere.
  • Sjekk og sammenlign andre ekstrautgifter, som for eksempel avgift for yngre eller senior sjåfører, og ekstra sjåfør.

Etter at du har bestilt vil du innen 48 timer motta en bestillingsbekreftelse. I bekreftelsen finner du detaljer om hvilket bilutleieselskap du skal henvende deg til når du henter bilen. I bekreftelsen er det også opplyst om kontaktinformasjon og adressen til selskapet.

Dessverre kan vi ikke garantere at leiebilselskapet i Tyskland har akkurat den type bil vi viser i søkeresultatet. Men vi garanterer at du får en bil i samme kategori som har plass til det samme antall passasjerer og bagasje. Om leiebilselskapet ikke utleverer en bil i samme kategori som du har bestilt, har du krav på refusjon.

Når du har fullført bestillingen sender vi deg en bekreftelse på e-post innen 48 timer. Dersom du ikke har mottatt bekreftelsen ber vi deg vennligst sjekke søppelposten/spam mappen din. Om du ikke finner bekreftelsen der ber vi deg kontakte oss snarest.

Vi tar ikke gebyr for endring av din bestilling, men avhengig av hvilke endringer du gjør kan det forekomme ekstra kostnader. Dette gjelder for eksempel i tilfeller hvor datoer må endres og vi ikke kan tilby samme pris som opprinnelig ble tilbudt. Alle endringer må gå gjøres gjennom oss og ikke via det lokale leiebilselskapet. Du kan enkelt endre ved å gå til administrer bestillinger eller kontakte oss på telefon. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opp til 48 timer før endringene er behandlet.

Leiedokumentet som vi sender sammen med bestillingsbekreftelsen inneholder alle dokumentene som kreves ved henting. For å få utlevert bilen i Tyskland, må du i de fleste tilfeller ha med:

  • Gyldig førerkort. Bare førerkort som ikke utløper innen 1 år vil bli godtatt.
  • Kredittkort i sjåførens navn. Visa, MasterCard og i noen tilfeller American Express blir godtatt. Vennligst se bestillingsbekreftelsen for liste over godkjente kredittkort.
  • Bestillingsdokument. Denne blir sendt til din deg innen 48 time og må skrives ut.
  • Annen type ID som leiebilselskapet ber om i deres vilkår og betingelser. Informasjon finnes i leiedokumentet.

Ved å oppgi flightnummeret vil leiebilselskapet på hentestedet i Tyskland være informert om ankomsttiden og eventuelle forsinkelser. Dersom flyvningen din er forsinket vil leiebilselskapet kunne sikre bilen du har reservert. Enkelte bilutleieselskaper bekrefter bestillinger kun dersom et flightnummer er oppgitt. Hvis dette er gjeldende for din leiebil, vil vi kontakte deg.

Hvilket ekstrautstyr som er tilgjengelig avhenger av leiebilselskapet i Tyskland. Selv om du bestiller ekstrautstyr over Internett, kan dessverre ikke tilgjengeligheten garanteres. Følgende ekstrautstyr kan bestilles over Internett:

  • Barnesete – egnet for barn fra 9 måneder til 4 år, eller med vekt på 8-18 kg.
  • Bærestol – egnet for babyer opptil 9 måneder, eller med vekt på under 9 kg.
  • Sittepute til barn – egnet for fra 4 år og eldre, eller med vekt på 18-45 kg.
  • GPS navigasjonssystem
  • Ekstra sjåfør

Ekstrautstyr er ikke inkludert i prisen og betales ved henting av leiebilen.

Aldersgrensen for å leie bil i Tyskland er 18 år. Noen av leiebilselskapene krever at du har er 21 år gammel for å leie bil. Er du under 25 år må du som regel betale ekstra gebyr.
De fleste leiebilselskaper tillater at du tar kjører utenfor Tyskland sine grenser, uten restriksjoner eller ekstra gebyr. Dersom du planlegger å kjøre til et østeuropeisk land kan det være at noen selskaper har restriksjoner på hvilke type leiebil du kan kjøre over grensen. Dette gjelder typisk biler av et dyrere merke, slik som Audi, BMW, Mercedes, Porsche etc.
Du kan levere bilen i hvilken som helst annen tysk by hvor leiebilselskapet du leier med har kontor. Som regel kommer det et ekstra gebyr i tillegg som du må betale når du henter bilen. Du kan også levere leiebilen i en annen europeisk by. Men vær klar over at også da kommer det et ekstra gebyr.
Hvilke type bil du bør leie når du skal reise til Tyskland avhenger av hvor du skal og hvor mange dere er som reiser. Skal du for eksempel til Berlin og ønsker leiebil anbefales det å leie en bil av mindre størrelse, slik at du enkelt kan kjøre i de noen mindre gatene i byen. Det anbefales også å parkere leiebilen litt utenfor sentrum og reise med kollektivt inn. Skal du derimot kjøre fra by til by eller på rundt i Tyskland kan det være greit med en leiebil av litt størrelse. Spesielt om du skal ha med deg hele familien på tur. Husk på å velge en leiebil hvor du får plass til all bagasjen.
Om du må oppbevare bagasjen i leiebilen i Tyskland, anbefaler vi at den ikke er synlig. Oppbevar bagasjen i bagasjerommet på leiebilen og ute av synet for forbipasserende. På den måten unngår du ubehagelige overraskelser.

Finner du ikke svar på spørsmålet ditt?

Om du ikke finner svar på spørsmålet ditt om bilutleie i Tyskland, vennligst kontakt oss.

Fakta om Tyskland

Hovedstad
Berlin

Største byer
Berlin, Hamburg og München

Befolkning
82,8 millioner

Styreform
Forbundsrepublikk

Valuta
Euro – EUR

Tidsforskjell
Det er ingen tidsforskjell mellom Tyskland og Norge

Språk
Tysk

Retningsnummer
+49

Kart over Tyskland

Bestill din leiebil i Tyskland nå

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.