Leiebil Fort Lauderdale

Søk hundrevis av leiebilselskaper og finn de beste tilbudene på leiebil i Fort Lauderdale

Sammenlign priser på leiebil i Fort Lauderdale

Søk blant mer enn 1600 leiebilselskaper og finn den beste prisen på leiebil i Fort Lauderdale

Hvorfor bestille leiebil i Fort Lauderdale med Broombroom?

Gratis avbestilling

Vi tilbyr gratis avbestilling inntil 48 timer før du skal hente leiebilen hos de fleste av våre leverandører i Fort Lauderdale.

Døgnåpen kundeservice

Uansett hvor i verden du befinner deg er vi her for å hjelpe. Kontakt oss hele døgnet, alle dager fra Fort Lauderdale.

Ingen skjulte avgifter

Ingen skjulte avgifter eller gebyrer. Når du bestiller leiebil med oss i Fort Lauderdale viser vi den totale prisen. Ingen overraskelser.

Leiebiltips Fort Lauderdale

Populære leiebilselskaper

De mest populære leiebilselskapene i Fort Lauderdale er Avis, Alamo, Budget, Enterprise, Dollar og Hertz

Beste tiden å leie bil

Den beste tiden å leie bil i Fort Lauderdale er februar og november

Kjøreside

I Fort Lauderdale kjører de på høyre side av veien

Valuta

Amerikansk dollar (USD)

Leiebil i Fort Lauderdale

Leiebil i Fort Lauderdale, Florida finner du raskt og enkelt med Broombroom.no. Vi sammenligner priser fra hundrevis av leiebilselskaper for å finne de beste tilbudene på leiebil i Fort Lauderdale. Når du bestiller leiebil med oss viser vi den totale prisen slik at du unngår eventuelle overraskelser når du henter bilen hos bilutleieselskapet. Prisen inkluderer nødvendige forsikringer og har ubegrenset kjørelengde. De fleste av våre leverandører av leiebil i Fort Lauderdale tilbyr gratis avbestilling inntil 48 timer før du skal hente bilen.

Vi tilbyr bare leiebiler fra kjente og pålitelige leiebilselskaper i Fort Lauderdale. Bilutleieselskapene sørger alltid for at leiebilene er i perfekt teknisk tilstand med tanke på driftssikkerhet, miljø og renslighet. Bilene hos våre leverandører i Fort Lauderdale blir byttet ut regelmessig, slik at du alltid er garantert en moderne og sikker leiebil.

Gjør reisen enklere med leiebil i Fort Lauderdale

Med en leiebil i Fort Lauderdale kan du dra på utflukter uten å tenke på hvordan du skal komme deg til og fra stedet du ønsker å dra til. Skal du for eksempel bo i leilighet i Fort Lauderdale og lage mat selv eller bare gjøre noen enkle innkjøp, kan du enkelt stoppe innom butikken på vei tilbake. Du trenger ikke slite med tunge bæreposer på en overfylt buss rundt i Fort Lauderdale.

Enten du skal på ferie med familien og trenger en større bil, eller du skal på en romantisk storbyferie for to og har behov for en praktisk bybil, har vi akkurat den leiebilen du trenger. Når du søker og sammenligner leiebil i Fort Lauderdale viser vi de beste tilbudene på bilutleie i alle kategorier. Du velger den beste leiebilen for reisen, tilpasset ditt budsjett.

Med et stort utvalg av leiebilselskaper finner du alltid den beste prisen på leiebil i Fort Lauderdale med oss. Enten du ønsker å hente leiebilen i sentrum eller på flyplassen i Fort Lauderdale, hjelper vi deg med å finne de beste tilbudene. Trenger du hjelp med bestilling av leiebil eller på selve turen til Fort Lauderdale kan du kontakte vår kundeservice hele døgnet, alle dager. Vi gjør alt vi kan for at du skal raskt og enkelt finne den perfekte leiebilen i Fort Lauderdale – bilutleie som gir deg en trygg og god opplevelse.

Leiebil på flyplass i Fort Lauderdale

I Fort Lauderdale finner du bilutleieselskaper på de nærmeste flyplassene. Velger du å hente leiebilen på flyplassen ved ankomst, trenger du ikke tenke på offentlig transport for å komme deg videre. Du kan enkelt hente leiebilen etter at du har plukket opp bagasjen og fortsette på reisen din.

De fleste leiebilselskapene holder til i ankomstterminalen på flyplassen eller rett utenfor selve terminalen. I noen tilfeller ligger bilutleiefirmaene i Fort Lauderdale et lite stykke unna flyplassterminalen. Da kan du som regel ta gratis buss mellom terminalen og leiebilområdet.

Kjøretips og trafikkregler

Før du kjører avgårde i leiebilen, er det viktig at du setter deg inn i trafikkreglene i Fort Lauderdale. Legg også merke til at den lokale kjørekulturen Fort Lauderdale kan være noe forskjellig fra det du er vant til. Et par tips når du kjører er å være oppmerksom på vikeplikt, og når du kjører inn på sideveier og inn i rundkjøringer.

Vanlige spørsmål om leiebil i Fort Lauderdale

Trenger du leiebil i Fort Lauderdale? Før du bestiller, ta en titt på svarene på de vanlige spørsmålene om leiebil i Fort Lauderdale.

Her er noen tips om hvordan du kan spare penger når du leier bil.

  • Sammenlign tilbud på leiebiler for å finne den beste prisen.
  • Bestill tidlig. Jo nærmere leietidspunktet du kommer, jo dyrere blir det. I tillegg, så blir utvalget av biler også færre.
  • Ved å bestille på nett sparer du penger. Det er nesten alltid dyrere å leie bil når du ankommer reisemålet enn å forhåndsbestille på nett.
  • I mange tilfeller kan det være dyrere å leie bil på flyplassen. Prøv å finne leiebil i nærheten og spar penger. Leiebilselskaper som ligger utenfor flyplassen tilbyr i noen tilfeller transport fra flyplassen til utleiestedet.
  • Bestem deg på forhånd for hvilken leiebil du trenger, som om hvor langt du skal kjøre, bensinforbruk og hvor stor bil skal være. Det kan faktisk lønne seg å gå opp en størrelse.
  • Vær oppmerksom på ekstra kostnad om du ønsker å levere bilen et annet sted enn der du henter den. I noen tilfeller kan det være prisen bli en god del høyere.
  • Sjekk og sammenlign andre ekstrautgifter, som for eksempel avgift for yngre eller senior sjåfører, og ekstra sjåfør.

Etter at du har bestilt vil du innen 48 timer motta en bestillingsbekreftelse. I bekreftelsen finner du detaljer om hvilket bilutleieselskap du skal henvende deg til når du henter bilen. I bekreftelsen er det også opplyst om kontaktinformasjon og adressen til selskapet.

Dessverre kan vi ikke garantere at leiebilselskapet i Fort Lauderdale har akkurat den type bil vi viser i søkeresultatet. Men vi garanterer at du får en bil i samme kategori som har plass til det samme antall passasjerer og bagasje. Om leiebilselskapet ikke utleverer en bil i samme kategori som du har bestilt, har du krav på refusjon.

Når du har fullført bestillingen sender vi deg en bekreftelse på e-post innen 48 timer. Dersom du ikke har mottatt bekreftelsen ber vi deg vennligst sjekke søppelposten/spam mappen din. Om du ikke finner bekreftelsen der ber vi deg kontakte oss snarest.

Vi tar ikke gebyr for endring av din bestilling, men avhengig av hvilke endringer du gjør kan det forekomme ekstra kostnader. Dette gjelder for eksempel i tilfeller hvor datoer må endres og vi ikke kan tilby samme pris som opprinnelig ble tilbudt. Alle endringer må gå gjøres gjennom oss og ikke via det lokale leiebilselskapet. Du kan enkelt endre ved å gå til administrer bestillinger eller kontakte oss på telefon. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opp til 48 timer før endringene er behandlet.

Leiedokumentet som vi sender sammen med bestillingsbekreftelsen inneholder alle dokumentene som kreves ved henting. For å få utlevert bilen i Fort Lauderdale, må du i de fleste tilfeller ha med:

  • Gyldig førerkort. Bare førerkort som ikke utløper innen 1 år vil bli godtatt.
  • Kredittkort i sjåførens navn. Visa, MasterCard og i noen tilfeller American Express blir godtatt. Vennligst se bestillingsbekreftelsen for liste over godkjente kredittkort.
  • Bestillingsdokument. Denne blir sendt til din deg innen 48 time og må skrives ut.
  • Annen type ID som leiebilselskapet ber om i deres vilkår og betingelser. Informasjon finnes i leiedokumentet.

Ved å oppgi flightnummeret vil leiebilselskapet på hentestedet i Fort Lauderdale være informert om ankomsttiden og eventuelle forsinkelser. Dersom flyvningen din er forsinket vil leiebilselskapet kunne sikre bilen du har reservert. Enkelte bilutleieselskaper bekrefter bestillinger kun dersom et flightnummer er oppgitt. Hvis dette er gjeldende for din leiebil, vil vi kontakte deg.

Hvilket ekstrautstyr som er tilgjengelig avhenger av leiebilselskapet i Fort Lauderdale. Selv om du bestiller ekstrautstyr over Internett, kan dessverre ikke tilgjengeligheten garanteres. Følgende ekstrautstyr kan bestilles over Internett:

  • Barnesete – egnet for barn fra 9 måneder til 4 år, eller med vekt på 8-18 kg.
  • Bærestol – egnet for babyer opptil 9 måneder, eller med vekt på under 9 kg.
  • Sittepute til barn – egnet for fra 4 år og eldre, eller med vekt på 18-45 kg.
  • GPS navigasjonssystem
  • Ekstra sjåfør

Ekstrautstyr er ikke inkludert i prisen og betales ved henting av leiebilen.

Finner du ikke svar på spørsmålet ditt?

Om du ikke finner svar på spørsmålet ditt om bilutleie i Fort Lauderdale, vennligst kontakt oss.

Kart over Fort Lauderdale

Bestill din leiebil i Fort Lauderdale nå

Når du har opplevd det Fort Lauderdale har å by på, kan du sette deg i leiebilen og utforske resten av Florida. Du bestemmer selv når du ønsker å kjøre videre i Florida, uten å måtte være avhengig av tog, buss, fly, eller annen transport. Før du drar videre, bestill din leiebil i Fort Lauderdale og opplev alle stedene på reisen i ditt eget tempo. Bestill raskt og enkelt med Broombroom.no, og vær klar til å utforske alt det Fort Lauderdale, Florida har å by på.

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.