Leiebil Los Angeles

Søk hundrevis av leiebilselskaper og finn det beste tilbudet på leiebil i Los Angeles

Sammenlign priser på leiebil i Los Angeles

Søk blant mer enn 1 600 leiebilselskaper og finn den beste prisen på leiebil i Los Angeles

Fakta om leiebil i Los Angeles

Temperatur

Varmest måned: juli (22°C)
Kaldest måned: januar (13°C)

Populære leiebilselskaper

Avis, Sixt, Alamo, National, Hertz, Thrifty, National og Enterprise

Tidsforskjell

Los Angeles ligger 9 time bak Norge

Kjøreside

I Los Angeles kjører de på høyre side

Leiebil i Los Angeles

Vi sammenligner priser fra hundrevis av leiebilselskaper for å finne de beste tilbudene på leiebil i Los Angeles. Når du leier bil med oss i Los Angeles viser vi den totale prisen slik at du unngår eventuelle overraskelser når du henter bilen hos bilutleieselskapet. Prisen inkluderer nødvendige forsikringer og har ubegrenset kjørelengde. De fleste av våre leverandører i Los Angeles tilbyr gratis avbestilling inntil 48 timer før du skal hente bilen. For å komme deg rundt i Los Angeles er bil nesten et must. Med leiebil kan du besøke alle de populære stedene som Beverly Hills, Rodeo Drive, Universal Studios og Santa Monica Beach. Los Angeles er en stor by med store avstander – leiebilen er den perfekte måten å komme seg rundt i byen.

Med et stort utvalg av leiebilselskaper finner du alltid den beste prisen på leiebil i Los Angeles med oss. Enten du skal leie bil på Los Angeles flyplass (LAX) eller i sentrum hjelper vi deg med å finne det absolutt beste tilbudene. Trenger du hjelp med bestillingen eller på selve reisen kan du kontakte vår kundeservice hele døgnet, alle dager. Vi gjør alt vi kan for at du skal raskt og enkelt finne den perfekte leiebilen i Los Angeles – bilutleie som gir deg en trygg og god opplevelse.

Reiseguide til Los Angeles

Los Angeles – kalt englenes by fra spansk – ligger i USAs største delstaten California. Byen er nok mest kjent for Hollywood, Beverly Hills og hjem for alle de store kjendisene. Om du er heldig kan du få et glimt av en filmstjerne eller en kjent musiker bare ved å kjøre rundt i Los Angeles sentrum. De fleste som kjendiser som jobber med film og musikk bor nettopp områder som Malibu, Hollywood Hills eller Beverly Hills.

Selv om Los Angeles er kjent for glitter og glamour har byen mye mer å by på. Opprinnelig var dette en spansk koloni og hadde i starten bare 11 innbyggere – kjent som “Los Pobladores”. Med sin perfekte beliggenhet sør i California har Los Angeles et behagelig klima året rundt, ofte betegnet som et middelhavsklima som er tørt med milde og varme temperaturer. Los Angeles er kjent for sine strender som Santa Monica Beach og Venice Beach som ligger langs Stillehavskysten.

Santa Monica ligger like vest for Los Angeles og er kjent som et populært område med fantastiske restauranter og et yrende uteliv. Stranden er cirka 5 km lang, har rundt 340 soldager i året, og er best kjent fra tv-serien Baywatch. Det finnes mange parkeringsplasser i området og det koster mellom 6 og 15 dollar avhengig av sesongen og hvor parkeringsplassen ligger. City of Santa Monica har en oversikt over parkeringsplasser i området. Du kan også reise med buss (Big Blue Bus) eller ta metroen (Metro Expo Line) til stasjonen i Santa Monica sentrum.

Venice Beach, opprinnelig kalt Venice of America, ble bygget tidlig på 1900-tallet av en tobakks-millionær. Området er konstruert etter inspirasjon fra Venezia i Italia og er kjent for sine kanaler og strender. Dette er stedet for å se alt fra strand-prester, utkledde personer i alle mulige kostymer til de som nesten ikke har klær på seg på berømte Muscle Beach.
Venice Beach ligger cirka 30 km sørvest fra Los Angeles sentrum. Parkeringsplasser og gateparkering finner du i nabolaget, men det kan være vanskelig å finne en ledig plass enkelte tider på døgnet. Les alle skilt nøye for å unngå parkeringsbot eller borttauing av bilen.

Griffith observatorium er kanskje ikke like kjent for alle, men absolutt et must å besøke om du skal til Los Angeles. Observatoriumet ligger på sørsiden av Hollywood fjellet med en fantastisk utsikt over Los Angeles – et must om du vil ta bilder av byen og området rundt. Observatoriumet er kjent for mange fascinerende utstillinger og sin nydelige botaniske hage. Det finnes begrenset gratis parkering langs veiene opp til eiendommen eller du kan parkere på en litt mindre parkeringsplass utenfor observatoriet mot avgift.

Om du reiser til Los Angeles med familien er det enkelt å komme seg til Disneyland som ligger cirka 45 minutter unna sentrum. Her er alt av karuseller og Disney-karakterer og dere kan bruke flere dager på aktiviteter, så det gjelder å velge hva en ønsker å se og gjøre. Sett av litt tid til shopping i Downtown Disney District, og finn noe å spise i utendørshagen Anaheim GardenWalk. Her kan du sjekke ut hvordan du kommer deg til Disneyland med bil.

Kjøretips i Los Angeles

Los Angeles er for de fleste av oss kjent som film, musikk og kjendiser, men byen er også kjent for sin biltrafikk til alle døgnets tider. Tidligere var englenes by kjent for mye forurensing (smog – en blanding av røyk og tåke) som lå som et lokk over byen. Mange miljøtiltak ble gjort og i dag er smoggen mer eller mindre bort. Blant annet innførte California strenge krav til utslipp fra nye kjøretøy og regelmessig kontroll av eldre biler, noe som førte til at nitro oksid og ozon ble ble redusert med opptil 80%.

Parkering

Det er nok av gateparkering i Los Angeles. Litt avhengig av hvor du ønsker å parkere, må du ofte betale en parkeringsavgift eller så er parkeringen tidsbestemt. En del turistattraksjoner har ofte egne parkeringsplasser som gjør det enklere for deg å finne en plass. De fleste kjøpesentre har ofte gratis parkering i et begrenset tidsrom.

Parkerings-apper

Med en parkerings-app kan du spare tid og penger når du skal parkere bilen. Her er noen populære apper som gjør det enklere og billigere å finne parkeringsplass:

Flyplass

Los Angeles internasjonale flyplass (LAX) er Los Angeles hovedflyplass og ligger 30 km utenfor sentrum. Bilutleieselskapene er lokalisert utenfor flyplassen og et lite stykke unna terminalene, men de fleste selskapene tilbyr gratis skyttelbuss. For å ta bussen må du finne et lilla skilt hvor det står ““Rental Car Shuttles” på nedre nivå utenfor utenfor stedet du henter bagasjen. Følgende leiebilselskaper tilbyr skyttelbuss til reisende:

Ofte stilte spørsmål om leiebil i Los Angeles

Først og fremst er det viktig å være tidlig ute. Bestill leiebilen i god tid før du skal reise for å sikre deg den beste prisen og muligheten til å velge mellom flere biler.

Det kan lønne seg å hente leiebilen på et annet sted enn på flyplassen. Leiebilselskapene må nemlig betale en avgift på flyplassene.

Hent og lever bilen på samme sted. Om du leverer bilen på et annet sted enn hentestedet kommer det mest sannsynlig et tillegg i prisen.

Miami ligger i staten Florida, som ofte blir kalt solskinnsstaten. Du kan trygt leie en cabriolet og nyte sol og varme når du er på kjøretur. Trenger du en mer praktisk bil er en mellomklasse et godt valg. Skal du på lengre turer ut i fra Miami og dere er mange på tur med en del bagasje, er en SUV mer gunstig. Da får du plass til både passasjerer og bagasje. En SUV leiebil i Miami er relativt billig sammenlignet med andre type biler.

Du kan levere bilen i hvilken som helst annen fransk by eller flyplass hvor leiebilselskapet du leier med har utleiekontor. Som regel kommer det et ekstra gebyr i tillegg som du må betale når du henter bilen. Du kan også levere leiebilen i en annen europeisk by. Gebyret kan da være noe høyerer enn om du leverer den i Frankrike.

Hos de fleste av våre bilutleieselskaper i Miami kan du fint hente leiebilen et sted og levere den et annet sted. Vær oppmerksom på at det kan komme et ekstra gebyr om du ønsker å levere leiebilen et annet sted enn der du henter den.

Kart over Los Angeles

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.