Leiebil Miami

Søk hundrevis av leiebilselskaper og finn det beste tilbudet på leiebil i Miami

Sammenlign priser på leiebil i Miami

Søk blant mer enn 1 600 leiebilselskaper og finn den beste prisen på leiebil i miami

Fakta om leiebil i Miami

Temperatur

Varmest måned: juli (28°C)
Kaldest måned: januar (20°C)

Populære leiebilselskaper

Avis, Sixt, Alamo, National, Hertz, Thrifty, National og Enterprise

Tidsforskjell

Miami ligger 6 time bak Norge

Kjøreside

I Miami kjører de på høyre side

Leiebil i Miami

Vi sammenligner priser fra hundrevis av leiebilselskaper for å finne de beste tilbudene på leiebil i Miami. Når du leier bil med oss i Miami viser vi den totale prisen slik at du unngår eventuelle overraskelser når du henter bilen hos bilutleieselskapet. Prisen inkluderer nødvendige forsikringer og har ubegrenset kjørelengde. De fleste av våre leverandører i Miami tilbyr gratis avbestilling inntil 48 timer før du skal hente bilen.

Med et stort utvalg av leiebilselskaper finner du alltid den beste prisen på leiebil i Miami med oss. Enten du skal leie bil på Miami flyplass eller i sentrum hjelper vi deg med å finne det absolutt beste tilbudene. Trenger du hjelp med bestillingen eller på selve reisen kan du kontakte vår kundeservice hele døgnet, alle dager. Vi gjør alt vi kan for at du skal raskt og enkelt finne den perfekte leiebilen i Miami – bilutleie som gir deg en trygg og god opplevelse.

Reiseguide til Miami

Leiebil i Miami er et must om du ønsker å gli inn i byens glitter og glamor. Miami er en av verdens mest populære feriemål – kjent som den magiske byen. Selv om de fleste destinasjoner sier at de har noe for alle har faktisk Miami det. Er du ute etter trendy natteliv er South Beach, omringet av det vakre Art Deco området, stedet å besøkes. Little Havana er kjent som Miami sitt livlige kubanske hjerte med kunstgallerier, populære restauranter og små butikker som selger cubansk kaffe og sigarer. Her kan du også slappe av med et par kubanske drinker på noen av de beste barene i Miami.

Er du ute etter shopping er Miami stedet. Her finner du uendelige shoppingmuligheter i moderne kjøpesentre og ikke minst personlig assistanse i de familieeide butikkene i Coconut Grove og andre steder i regionen. I tillegg kan du utforske dypvannsfiske, spille golf på de mange fantastiske golfbanene, eller spille en god økt tennis i det varme været. Miami har det meste av aktiviteter og med leiebil er det enkelt å komme seg rundt i Miami og resten av Florida.

Er du interessert i amerikansk sport? Miami har lag i alle de store amerikanske ligaene som amerikansk ishockey (NHL), basketball (NBA), fotball (NFL) og baseball (MLB). Uansett når du reise på året er det alltid en kamp å se i en av sportsgrenene. Arenaene har store parkeringsplasser hvor du kan parkere leiebilen. Skal du ha billetter kan det være lurt å være tidlig ute for å få de beste plassene. Prisen på de aller beste plassene kan være litt høy, men er det en engangsopplevelse er det kanskje verdt det.

Miami har en av de travleste havnene utfart av cruisebåter til de karibiske øyene som Bahamas, Barbados, St. Martin, Aruba, Puerto Rico, Jamaica og den Dominikanske Republikk. Havnen har drive-inn mulighet hvor du kan parkere leiebilen på havnen før du går ombord på et fantastisk cruise i karibien.

Kjøretips i Miami

I staten Florida hvor Miami ligger, finnes det mange motorveier hvor du må betale bompenger – inkludert Airport Expressway (State Road 11). Skal du kjøre på disse motorveiene må du betale på forhånd. Det gjør du ved å kjøpe et såkalt SunPass som er Florida sitt elektroniske bompengesystem. Du kan kjøpe en brikke på nettsiden eller appen deres.

Vær nøye når du planlegger ruter gjennom sentrum (downtown) av Miami, spesielt i rushtrafikken hvor det oppstår lange køer på hovedveiene. Trafikken på hovedveier som I-95, US-1 og 836 (Dolphin Expressway) vil mer eller mindre stå helt stille mellom klokken 07:00 og 09:00, samt mellom 03:00 og 19:30. Skal du kjøre i rundt sentrum er det anbefalt å unngå Biscayne Boulevard, Collins Avenue og Ocean Drive på tider hvor det er mest trafikk.

Det er mange lokale og føderale trafikkregler vi kunne listet. Her er noen av de grunnleggende reglene

Parkering

Det finnes mange parkeringsplasser og parkeringshus i Miami. Du kan også parkere i gaten i de fleste gate, men vær oppmerksom på å lese parkeringsskiltene for å unngå å bli tauet bort. Parkering er relativt billig i Miami og det finnes en del apper du kan bruke for å betale for parkering.

Parkerings-apper

Med en parkerings-app kan du spare tid og penger når du skal parkere bilen. Her er noen populære apper som gjør det enklere og billigere å finne parkeringsplass:

Flyplass

Miami internasjonale flyplass (MIA) ligger nært sentrum av Miami – cirka 8 km nord og 20 km vest for Miami Beach. Den enkleste måten å komme seg til leiebilområdet på flyplassen er å ta skyttelbuss fra MIA Mover (førerløst tog) holdeplassen, som befinner seg på nivå tre mellom Dolphin og Flamingo garasjene. Her kan du velge mellom en rekke leiebilselskaper som Alamo, Hertz, Avis og Thrifty.

Ofte stilte spørsmål om leiebil i Miami

Først og fremst er det viktig å være tidlig ute. Bestill leiebilen i god tid før du skal reise for å sikre deg den beste prisen og muligheten til å velge mellom flere biler.

Det kan lønne seg å hente leiebilen på et annet sted enn på flyplassen. Leiebilselskapene må nemlig betale en avgift på flyplassene.

Hent og lever bilen på samme sted. Om du leverer bilen på et annet sted enn hentestedet kommer det mest sannsynlig et tillegg i prisen.

Miami ligger i staten Florida, som ofte blir kalt solskinnsstaten. Du kan trygt leie en cabriolet og nyte sol og varme når du er på kjøretur. Trenger du en mer praktisk bil er en mellomklasse et godt valg. Skal du på lengre turer ut i fra Miami og dere er mange på tur med en del bagasje, er en SUV mer gunstig. Da får du plass til både passasjerer og bagasje. En SUV leiebil i Miami er relativt billig sammenlignet med andre type biler.

Du kan levere bilen i hvilken som helst annen fransk by eller flyplass hvor leiebilselskapet du leier med har utleiekontor. Som regel kommer det et ekstra gebyr i tillegg som du må betale når du henter bilen. Du kan også levere leiebilen i en annen europeisk by. Gebyret kan da være noe høyerer enn om du leverer den i Frankrike.

Hos de fleste av våre bilutleieselskaper i Miami kan du fint hente leiebilen et sted og levere den et annet sted. Vær oppmerksom på at det kan komme et ekstra gebyr om du ønsker å levere leiebilen et annet sted enn der du henter den.

Kart over Miami

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.