Leiebilselskaper

Vi samarbeider med over 1 600 leiebilselskaper på mer enn 53 000 steder verden over

Billig bilutleie fra populære leiebilselskaper

Vårt mål er å gjøre bilutleie en rask, enkel og smertefri opplevelse for våre kunder. Vi sammenligner priser på leiebil fra over 1600 leverandører for å finne de beste tilbudene på leiebil til deg.

Vi samarbeider med de største og mest kjente leiebilselskapene, samt hundrevis av lokale bilutleiefirma over hele verden for å sikre at vi finner nettopp den beste prisen. Det store nettverket av leiebilselskaper gir oss tilgang på et stort utvalg av leiebiler på en rekke destinasjoner. Du kan velge mellom å leie bil i byer, på flyplasser, togstasjoner og fergeterminaler over hele verden.

Enten du skal reise på en storbyferie, en romantisk tur i vakre omgivelser, eller på tur med hele familien, blir opplevelsene bedre med leiebil. Med våre søketjenester kan du sammenligne datoer, priser og forskjellige typer kjøretøy slik at du kan finne akkurat den bilen som passer ditt behov.

Broombroom tilbyr raskt og enkelt søk etter leiebil. Finn ditt favoritt leiebilselskap nedenfor og søk etter leiebil til din neste tur.

Avis er et av de ledende leiebilselskapene i verden. Broombroom samarbeider med Avis for å tilby en rask og enkel måte å bestille leiebil.

Sixt ble grunnlagt av Martin Sixt i 1912 og var det første leiebilselskapet i Tyskland. Sixt er et multi-nasjonalt europeisk leiebilselskap.

Europcar

Europcar er et av verdens ledende leiebilselskaper. Med rundt 3 300 utleiesteder i mer enn 150 land tilbyr Europcar et utvalg av leiebiler verden over.

Hertz er verdens ledende leiebilselskap. De har mer enn 7 700 utleiesteder i over 145 land. Hertz har også størst andel utleiesteder på flyplasser verden over.

Budget ble grunnlagt av Morris Mirkin i 1958 i Los Angeles I USA. De fokuserer på å være et leiebilselskap for prisbevisste kunder.

Dollar er et amerikansk bilutleieselskap grunnlagt i Los Angeles i 1965. Dollar er kjent for sin gode kundeservice og fokuset på kundene.

Hvorfor bestille med Broombroom?

Gratis avbestilling

Vi tilbyr gratis avbestilling inntil 48 timer før du skal hente leiebilen hos de fleste av våre leverandører.

Døgnåpen kundeservice

Vi er her for å hjelpe deg. Kontakt oss hele døgnet, alle dager.
 

Ingen skjulte avgifter

Ingen skjulte avgifter eller gebyrer. Når du bestiller med oss viser vi den totale prisen slik at du unngår overraskelser når du henter bilen.

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.