Avis

Med oss finner du de beste tilbudene på leiebil fra Avis med å sammenligne priser fra de største leiebilselskapene og et sted. Vi sammenligner leiebiler fra Avis og mer enn 1600 bilutleieselskaper for å finne det aller beste tilbudet til deg. Du kan begrense søket med å velge den type leiebil du ønsker. Velg mellom mini, økonomi, stasjonsvogn, standard, full størrelse og mange flere bilerfor å raskere finne akkurat den leiebilen som du ønsker. Prisen du ser hos oss er det du betaler for leiebilen. Vi har ingen skjulte kostnader eller eller avgifter, og tjenestene våre er gratis å bruke.

Om Avis

Avis er et av verdens største leiebilselskaper med mer enn 2000 utleiestasjoner over hele verden. Selskapet ble grunnlagt i 1946 av Warren Avis og var det første bilutleieselskapet som tilbydde utleie av biler på flyplasser. Avis tilbyr bilutleie til både fritids- og forretningsreisende og har blitt kåret til nummer én på Brand Keys kundelojalitetsindeks mange år på rad.

Selskapet er en del av Avis Budget Group Inc. og har en markedsføringsavtale med Avis Europe Plc, som er et eget selskap basert i Storbritannia som igjen eier rundt 2900 Avis utleiestasjoner i Europa, Afrika, Midtøsten og Asia.

Avis bilpark

Avis har et stort utvalg av biler i sin bilpark – alt fra små biler til bruk i byen til store luksussedan til kundebesøk eller familieferie. Du kan også leie sportsbiler eller varebiler hos Avis. Utvalget av biler dekker alle dine behov. Avis sin bilflåte er alltid oppdatert med de nyeste modellene. I gjennomsnitt er bilene seks måneder gammel og du er alltid garantert en kvalitetsbil.

Avis elbiler og hybridbiler

Norge ligger på verdenstoppen og et godt stykke foran Island som ligger som nummer to, for salg av nye biler som er elektiske. Satsning på miljø er noe også leiebilselskapene er opptatt av, og Avis har lansert sin nye bilpark Avis GO Green som inneholder både elbiler og hybridbiler.

Elbiler er spesielt økonomisk gunstig å leie med tanke på gratis ferger, parkering og redusert eller gratis bompenger (kommer an på hvilke norsk by du skal leie bilen). Ikke minst er en med på å redusere utslipp av den miljøgiftige gassen karbondioksid. Elbiler er også spesielt godt egnet som bybil med tanke på miljøet, kjøring i kollektivfelt og bilens ladebehov. Så skal du leie bil i en norsk by er en elbil leiebil noe å foretrekke.

Ladestasjoner i Norge

Elbiler får stadig lengre rekkevidde, noe som gjør at en ikke trenger å bekymre seg for å gå tom for strøm om du skal kjøre lengre strekninger. I tillegg finnes det også over 7600 ladestasjoner i Norge. Se oversikt over om ladestasjoner i Norge.

Bestill billig leiebil fra Avis

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.