Budget

Med oss finner du de beste tilbudene på leiebil fra Budget med å sammenligne priser fra de største leiebilselskapene og reisenettstedene på ett sted. Vi sammenligner leiebiler fra Budget og mer enn 1600 bilutleieselskaper for å finne det beste tilbudet til deg. Ved å begrense og sortere søkeresultatet finner du akkurat den leiebilen du ønsker raskt og enkelt. Prisen du ser hos oss er det du betaler for leiebilen. Vi har ingen skjulte kostnader eller avgifter, og tjenestene våre er gratis å bruke.

Om Budget

Budget ble grunnlagt av Morris Mirkin i Los Angeles i 1958. I dag er selskapet eid av Avis Budget Group som i tillegg til Budet eier Avis. Budget er kjent for godt vedlikehold av leiebilene sine og har et stort utvalg av biler, minibusser, lastebiler og transportbiler.

Budget har over 2700 utleiesteder i 115 land over hele verden. Budget bilutleie er kjent for god kundeservice og lave priser. I tillegg får du godt med ekstrautstyr med på kjøpet hver gang du leier. En kan si at hos Budget får du verdi for pengene.

Med leiebil fra Budget vil du alltid få en sikker, trygg og ren leiebil som gjør kjøreturen hyggelig og komfortabel. Budget fornyer bilparken sin ofte slik at du kan være sikker på at du alltid vil få den siste modellen.

Budget bilpark

Bilparken til Budget består av et stort utvalg av moderne biler – fra sporty kombibiler til romslige flerbruksbiler, SUV-er, varebiler og lastebiler. Om du ønsker ekstrautstyr som barnesete, GPS mobilt trådløst internett eller vinterutstyr kan du velge det i tillegg for å gjøre reisen mer behagelig, praktisk og trygg.

Sammenlign leiebil med Budget

Sammenlign leiebil fra Budget og finn det beste tilbudet på leiebil i over 115 land. Med et stort utvalg av leiebiler – alt fra rimelige små personbiler for bykjøring, elbiler, hybridbiler, til luksusbiler, motorsykler, vare- og lastebiler – finner du garantert leiebilen for ditt behov. Med Budget får du mer verdi for pengene.

Vi vet at du ønsker å finne det aller beste tilbudet på leiebil. Du trenger ikke en kampanjekode eller besøke mange nettsider for å finne det beste tilbudet. Akkurat som du sammenligner flyreiser og hotell kan du sammenligne priser på leiebil fra et stort utvalg av leiebilselskaper, inkludert Budget, for å finne det aller beste tilbudet. Prisene du finner hos oss er den prisen du betaler for leiebilen. Vi har ingen skjulte gebyrer eller avgifter. Finn de beste tilbudene på leiebil fra Budget med Broombroom nå

Bestill billig leiebil fra Budget

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.