Dollar

Med oss finner du de beste tilbudene på leiebil fra Dollar med å sammenligne priser fra de største leiebilselskapene og reisenettstedene på ett sted. Vi sammenligner leiebiler fra Dollar og mer enn 1600 bilutleieselskaper for å finne det beste tilbudet til deg. Ved å begrense og sortere søkeresultatet finner du akkurat den leiebilen du ønsker raskt og enkelt. Prisen du ser hos oss er det du betaler for leiebilen. Vi har ingen skjulte kostnader eller avgifter, og tjenestene våre er gratis å bruke.

Om Dollar

Dollar ble grunnlagt i Los Angeles i 1965 av Henry J. Caruso. Chrysler kjøpte selskapet i 1990 for en ukjent sum og Dollar ble slått sammen med Thrifty. I 1997 ble Dollar Thrifty Automotive Group ble dannet i 1997 da Chrysler solgte selskapet til Pentastar. I 2012 kjøpte Hertz Corporation Dollar Thrifty Automotive og har i dag mer enn 840 utleiesteder i USA og over 1500 franchise-lokasjoner 70 land sammen med Thrifty Car Rental. Dollar har også flere utleiestasjoner i 26 andre land inkludert Australia, Canada, Karibien Latin-Amerika.

Dollar er bygget på prinsippet om eksepsjonell kundeservice og de ansatte får grundig opplæring gjennom selskapets program. Med leiebil fra Dollar vil du alltid få et godt tilbud og utmerket kundeservice. Bruker du Dollar EXPRESS henter og leverer du bilen raskt og enkelt. Ingen lange køer i skranken når du skal hente bilen og levering går like raskt.

Dollar bilpark

Dollar sin bilpark består av et stor utvalg av kvalitetsbiler for å gi deg den beste komforten og kjøreopplevelsen frem til destinasjonen din. Hvert år fornyer de bilparken med mer moderne og effektive biler som bruker mindre drivstoff, slik at du sparer enda mer penger.
I USA er består bilparken til Dollar for det meste av amerikanske merker som Ford, Mustang, Buick og Jeep. De tilbyr utleie av alle størrelser – alt fra små og mellomstørrelse til større luksusbiler og SUV-er. Hos Dollar finner du bilen tilpasset ditt behov.

Sammenlign leiebil med Dollar

Sammenlign leiebil fra Dollar og finn det beste tilbudet på leiebil på mer enn 840 utleiested. Med et stort utvalg av leiebiler – alt fra rimelige små personbiler for bykjøring, elbiler, hybridbiler, til luksusbiler, SUV-er, vare- og lastebiler – finner du garantert leiebilen for ditt behov. Med Dollar finner du rimelige leiebiler og utmerket kundeservice.

Vi vet at du ønsker å finne det aller beste tilbudet på leiebil. Du trenger ikke en kampanjekode eller besøke mange nettsider for å finne det beste tilbudet. Akkurat som du sammenligner flyreiser og hotell kan du sammenligne priser på leiebil fra et stort utvalg av leiebilselskaper, inkludert Dollar, for å finne det aller beste tilbudet. Prisene du finner hos oss er den prisen du betaler for leiebilen. Vi har ingen skjulte gebyrer eller avgifter. Finn de beste tilbudene på leiebil fra Dollar med Broombroom nå.

Bestill billig leiebil fra Dollar

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.