Europcar

Med oss finner du de beste tilbudene på leiebil fra Europcar med å sammenligne priser fra de største leiebilselskapene og reisenettstedene på ett sted. Vi sammenligner leiebiler fra Europcar og mer enn 1600 bilutleieselskaper for å finne det aller beste tilbudet til deg. Du kan begrense søket med å velge den type leiebil du ønsker – mini, økonomi, stasjonsvogn, standard, full størrelse – for å raskere finne akkurat den riktige leiebilen for deg. Prisen du ser hos oss er det du betaler for leiebilen. Vi har ingen skjulte kostnader eller eller avgifter, og tjenestene våre er gratis å bruke.
Europcar

Om Europcar

Europcar Mobility Group er et fransk leiebilselskap som ble grunnlagt av Raoul-Louis Mattei i 1949 i Paris. Europcar har hovedkontor i Paris og eies av Eurazeo som er et av Europas største investeringsselskaper. Med mer enn 3300 utleiestasjoner i over 150 land, kan du bestille leiebil med Europcar i Europa, Nord-Amerika, Midtøsten, Afrika, Asia, Oseania og Latin-Amerika. Selskapets største markeder er Australia, Frankrike, Tyskland og Storbritannia. Europcar har vunnet mange priser som “World´s Leading Car Rental Company Website” i 2018, samt “Europe´s Leading Car Rental Company” 14 år på rad.

Europcar bilpark

Europcar sin bilpark er kjent for å være svært miljøvennlig, og når du bestiller leiebil fra de kan du velge å betale en ekstra for å bidrar til å redusere karbonutslippet. Mange av Europcar sine kunder velger å gjøre dette. Mulighetene for å leie miljøvennlige biler og grønne alternativer blir stadig bedre hos Europcar.

Europcar har et stort utvalg av biler i sin bilpark. De har alt fra små biler til store premium- og luksusbiler, samt varebiler og lastebiler til utleie. Bilmodeller varierer fra land til land, og er som regel tilpasset det landet hvor du skal leie bil. I Tyskland vil du kunne velge mellom tyske merker mens i Frankrike får du mulighet til å leie franske bilmerker.

Kvalitet og sikkerhet er viktig for Europcar, noe som gjenspeiler seg i bilparken deres. I gjennomsnitt så leiebilene 6 måneder gammel. Leiebilene er grundig inspisert og rengjort etter hver utleie, for å sørge for topp kvalitet for den neste sjåføren.

Sammenlign leiebil med Europcar

Sammenlign leiebil fra Europcar og finn det beste tilbudet på leiebil i over 140 land. Med et stort utvalg av leiebiler – alt fra rimelige små personbiler for bykjøring, el-biler, hybridbiler, til premium- og luksusbiler – finner du garantert leiebilen for ditt behov. Du kan bidra til miljøet ved å bestille en miljøvennlig leiebil i Europcar sitt “Green” leiebilkonsept. Finn de beste tilbudene på leiebil fra Europcar hos Broombroom nå.

Bestill billig leiebil fra Europcar

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.