Hertz

Med oss finner du de beste tilbudene på leiebil fra Hertz med å sammenligne priser fra de største leiebilselskapene og reisenettstedene på ett sted. Vi sammenligner leiebiler fra Hertz og mer enn 1600 bilutleieselskaper for å finne det beste tilbudet til deg. Ved å begrense og sortere søkeresultatet finner du akkurat den leiebilen du ønsker raskt og enkelt. Prisen du ser hos oss er det du betaler for leiebilen. Vi har ingen skjulte kostnader eller avgifter, og tjenestene våre er gratis å bruke.

Om Hertz

Hertz har satt standarden for kvalitet, pålitelighet og kundeservice for bilutleie over hele verden. Hertz Corporation, opprinnelig kalt Rent-a-Car Inc, ble grunnlagt i Chicago av Walter L. Jacobs i 1918. John Hertz kjøpte selskapet i 1923 og endret navn til Hertz Drive-Ur-Self System. I 1926 ble selskapet solgt til General Motors. Men John Hertz kjøpte tilbake selskapet i 1953 og endret da navnet til Hertz Corporation. Hertz har hovedkontor i Estero, Florida, og er i dag USAs nest største leiebilselskap med mer enn 9700 utleiesteder i over 150 land verden over. Hertz eier Dollar og Thrift bilutleieselskaper gjennom Dollar and Thrift Automotive Group.

Med en leiebil fra Hertz vil kjøreturen bli hyggelig og komfortable. Du vil også føle deg trygg ettersom leiebilene deres blir kontinuerlig fornyet. Biler som er ett år gammel blir solgt for å gjøre plass til nye bilmodeller.

Hertz bilpark

Bilparken til Hertz består av moderne og komfortable biler. Utvalget er stort og du kan velge mellom alt fra mindre biler til større premium biler, stasjonsvogner og SUV-er. Hertz har også utleie av motorsykler og vare- og lastebiler. Om du ønsker ekstra kvalitet og komfort så tilbyr Hertz det gjennom sin “Prestige Collection”, hvor du kan velge mellom bilmodeller i den litt høyere prisklassen.

Elbiler og hybridbiler

De fleste bilutleieselskapene i dag tilbyr utleie av elbiler og hybridbiler, og Hertz ønsker også å bidra til et bedre miljø med biler i sin “Green Collection” kategori. Her finner du elektriske biler som Nissan Leaf og Peugeot iOn, og transportbiler som som Peugeot Partner. Du har også muligheten til å leie hybridbiler og spare penger på drivstoff. Deres “Green Collection” utvides stadig med nye bilmodeller og utvalget varierer fra land til land.

Sammenlign leiebil med Hertz

Sammenlign leiebil fra Hertz og finn det beste tilbudet på leiebil i over 150 land. Med et stort utvalg av leiebiler – alt fra rimelige små personbiler for bykjøring, elbiler, hybridbiler, til luksusbiler, motorsykler, vare- og lastebiler – finner du garantert leiebilen for ditt behov. Du kan bidra til miljøet ved å bestille en miljøvennlig leiebil fra Hertz sin “Green Collection” kategori.

Vi vet at du ønsker å finne det aller beste tilbudet på leiebil. Du trenger ikke en kampanjekode eller besøke mange nettsider for å finne det beste tilbudet. Akkurat som du sammenligner flyreiser og hotell kan du sammenligne priser på leiebil fra et stort utvalg av leiebilselskaper, inkludert Hertz, for å finne det aller beste tilbudet. Prisene du finner hos oss er den prisen du betaler for leiebilen. Vi har ingen skjulte gebyrer eller avgifter. Finn de beste tilbudene på leiebil fra Hertz med Broombroom nå.

Bestill billig leiebil fra Hertz

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.