Sixt

Med oss finner du de beste tilbudene på leiebil fra Sixt med å sammenligne priser fra de største leiebilselskapene og reisenettstedene på ett sted. Vi sammenligner leiebiler fra Sixt og mer enn 1600 bilutleieselskaper for å finne det beste tilbudet til deg. Ved å begrense og sortere søkeresultatet finner du akkurat den leiebilen du ønsker raskt og enkelt. Prisen du ser hos oss er det du betaler for leiebilen. Vi har ingen skjulte kostnader eller avgifter, og tjenestene våre er gratis å bruke.

Om Sixt

I Munchen i 1912 grunnla Martin Sixt tysklands første leiebilselskap, “Sixt Autofahrten und Selbstfahrer (Sixt bilturer og egne sjåfører). Tyskland hadde da ikke ordentlige utbygde veinettverk, men Martin Sixt mente at bilutleie var fremtiden. Med bare tre biler i begynnelsen har Sixt vokst til et multinasjonalt selskap, og er i dag en av de største leiebilselskapene i Europa. Sixt har over 4000 utleiestasjoner i over 100 land, og tilbyr alt fra luksuriøse og ordinære leiebiler til gode priser. Sixt har over 200 kjøretøy og er de største leverandørene av BMW og Mercedes leiebiler.

Sixt bilpark

Hos Sixt kan du velge mellom luksuriøse biler, sedan, stasjonsvogn, cabriolet og SUV. Du vil alltid finne biler av god kvalitet og størsteparten av bilparken til Sixt består av BMW og Mercedes. I tillegg til personbiler kan du også leie varebiler og lastebiler hos Sixt. De har alt fra mindre VW Caddy til til store lastebiler som krever at du har førerkort klasse C/C1.

Elbiler og hybridbiler hos Sixt

Det utvikles stadig ny teknologi for å gjøre dagens biler enda mer miljøvennlige, mer effektiv bruk av drivstoff og enklere å bruke. Slike biler blir mer og mer populære og interessen for leie av elbiler og hybridbiler øker. Hos Sixt kan du leie moderne og klimavennlige biler, laget med hovedvekt på sikkerhet.

Sammenlign leiebil med Sixt

Sammenlign leiebil fra Sixt og finn det beste tilbudet på leiebil i over 100 land. Med et stort utvalg av leiebiler – alt fra rimelige små personbiler for bykjøring, elbiler, hybridbiler, til luksusbiler, varebiler og lastebiler – finner du garantert leiebilen for ditt behov. Du kan bidra til miljøet ved å bestille en miljøvennlig leiebil hos Sixt. Finn de beste tilbudene på leiebil fra Sixt med Broombroom.

Bestill billig leiebil fra Sixt

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.