Om oss

Rask, enkel og smertefri bilutleie for en trygg og bedre reiseopplevelse. Vi tilbyr bilutleie i en fart.

Vi i Broombroom sammenligner leiebiler for å finne de beste tilbudene uten overraskelser på prisen. Slik spare du tid og penger. Tid du kan bruke på å planlegge resten av reisen, og ekstra penger du kan du kan bruke på turen. Enten du skal på reise med familien, forretningsreise, eller skal på roadtrip med gjengen vil du alltid finne den perfekte leiebilen til den beste prisen med oss.

Vi gjøre vårt absolutt beste for at du skal får en smertefri opplevelse når du leier bil, slik at du kan slappe av og nyte din neste reise.

Raskt og enkelt

Slik finner du den perfekte leiebilen

Bruk vårt søk etter leiebil

Broombroom søker hundrevis av store og mindre lokale leiebilselskaper for å finne det beste tilbudet på bilutleie - raskt og enkelt.

Få en enkel oversikt over tilbudene

Finn enkelt den perfekte leiebilen som passer dine behov og krav.

Vet akkurat hva du bestiller

Vi viser alltid den totale prisen du betaler og alt som er inkludert i bestillingen, slik at du kan være helt trygg på at du tar det riktige valget når du bestiller leiebil for din neste reise.

Litt mer om Broombroom

Hva vi gjør og hvordan det fungerer

Finn de beste tilbudene

Vi finner og sammenligner leiebiler fra over 1 600 leiebilselskaper over hele verden for å gi deg de aller beste tilbudene.

Åpenhet på pris

Prisene vi viser blir ikke påvirket av om du har brukt oss før eller hvor mange søk du gjør. Vi viser alltid den totale kostnaden.

Gratis å bruke

Tjenestene våre er gratis å bruke. Vi har ingen skjulte kostnader eller avgifter. Med Broombroom finner du de laveste prisene.

Dine data, dine valg

Vi bruker informasjonskapser for å identifisere din nettleser og enhet og tilpasse innhold for å gi en god og trygg brukeropplevelser. Ved å navigere på nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler for å samle inn informasjon på Broombroom.